Poli Timișoara se așteaptă la un meci foarte greu la Galați. A renunțat Bogdan Andone la ideea de a da jucători afară?

Anda DELIU 01 Sep. 2022, 23:44 Liga 2
Poli Timișoara se așteaptă la un meci foarte greu la Galați. A renunțat Bogdan Andone la ideea de a da jucători afară?

Poli Timișoara are sâmbătă o deplasare la SC Oțelul Galați și, având în vedere forma arătată de cele două echipe în primele patru etape, moldovenii pornesc clar ca favoriți.

După înfrângerea cu Progresul Spartac (scor 0-1), antrenorul Bogdan Andone declara că se gândește să dea jucători afară, însă cei vizați, din informațiile Liga2.ro, au refuzat categoric despărțirea în condițiile clubului. Astfel, antrenorul pare că a făcut un pas înapoi în această privință.

Bogdan Andone îi prevede un viitor în play-off și în lupta pentru promovare adversarului Politehnicii Timișoara

Bogdan Andone se așteaptă, realist, la un meci dificil, mai ales că a punctat despre organizarea de la SC Oțelul. În schimb, Poli e tot mai dezorganizată, iar asta se vede și la meciurile de acasă.

În plus, timișorenii nu se pot baza pe Alin Ignea, suspendat, sau pe principalii jucători de execuție din lot, Adrian Zalushci și Daniel Benzar, accidentați.

”O deplasare la o echipă puternică. Chiar dacă e o nou-promovată, e un club sănătos, foarte bine structurat, sunt bine pregătiți, și, din punctul meu de vedere, au șanse reale de a prinde play-off-ul, iar, mai departe, să promoveze în Liga 1. O echipă disciplinată, în stilul lui Dorinel Munteanu, muncitoare, mai ales pe teren propriu. Tocmai de aceea trebuie să ajungem la ora jocului foarte bine pregătiți, să încercăm să punem probleme pe faza ofensivă și să facem un rezultat pozitiv. Din păcate, problema accidentărilor nu ne ocolește. Zaluschi și Benzar, din păcate, vor mai lipsi două-trei săptămâni. Va trebui să găsim soluții pe partea ofensivă”, a declarat Andone despre meci.

În căutarea echipei ideale

Antrenorul alb-violeților nu a putut cristaliza o formulă de start sau un sistem care să se împământenească la Poli, din cauza problemelor de lot.

”Chiar vorbeam cu băieții din staff, cred că nici măcar o dată nu am jucat având tot lotul valid. Mai mereu am avut jucători accidentați, tocmai de aceea am fost nevoit să schimb echipa, lucru care nu-mi place deloc. Și sistemul de joc, la fel, cu absențele din cauza cartonașelor roșii luate în meciurile de acasă. Din păcate, aceste probleme nu se termină. Suntem în continuare în căutarea sistemului potrivit. (n.r. – despre decizia de a da afară) Asta este o decizie a clubului, comună din toate punctele de vedere: sportiv, financiar, și ca strategie. Vom vedea ce va fi, important e să ne concentrăm pe meciul de sâmbătă”, a mai spus Andone, care sâmbătă era mult mai vehement.

Vestiarul resimte o presiune negativă

Silviu Pană, unul dintre cei mai experimentați fotbaliști veniți vara aceasta la Poli, spune că rezultatele deloc grozave fac ca jucătorii să resimtă o presiune.

”O să fie o partidă grea, Oțelul este o echipă foarte bună. M-am uitat la două meciuri ale lor, sunt o echipă agresivă și cu siguranță vom avea un meci dificil. Este o presiune, într-adevăr, după aceste rezultate negative pe care nu ni le-am dorit. Sperăm de la meciul viitor să facem un joc bun și un rezulat bun și să prindem încredere, pentru că asta ne lipsește. Eu m-m acomodat cât de bine am putut. Din păcate, mi-aș fi dorit să joc mai bine și să-mi ajut echipa mai mult”, a declarat Pană.

Cu 8 puncte după primele patru etape, nou-promovata SC Oțelul e pe locul 5. Poli Timișoara are 4 puncte și e pe locul 15. Meciul direct are loc la Galați, pe stadionul Oțelul, sâmbătă, de la 11:30.

Foto: Sebastian Tătaru / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/trei-noi-jucatori-pentru-dorinel-munteanu-doi-fundasi-romani-si-un-atacant-ucrainean-la-sc-otelul-a-ajuns-un-varf-care-in-ultimii-ani-a-jucat-in-indonezia-malaezia-si-vietnam-19243491

Anda DELIU 01 Sep. 2022, 23:44 Liga 2
Pe aceeași temă