Poli Timișoara s-a făcut de râs în fața Șelimbărului, iar galeria a apostrofat din nou echipa. Bogdan Andone: ”Nu am văzut demult într-un fotbal profesionist sau semi-profesonist asemenea greșeli”

Anda DELIU 14 Aug. 2022, 00:52 Liga 2
Poli Timișoara s-a făcut de râs în fața Șelimbărului, iar galeria a apostrofat din nou echipa. Bogdan Andone: ”Nu am văzut demult într-un fotbal profesionist sau semi-profesonist asemenea greșeli”

Poli Timișoara pare să nu-și fi revenit după ce sezonul trecut a retrogradat sportiv în Liga 3 și a fost reprimită în Liga 2 ca urmare a desființării retrogradatelor din Liga 1, chiar dacă în această vară și-a schimbat aproape tot lotul și și-a adus un nou antrenor.

Echipa a jucat slab și a pierdut cu 0-4 meciul de la Râmnicu Vâlcea, cu CS Comunal Șelimbăr, în etapa a 2-a. Chiar dacă nu cu nervii de după barajul pierdut cu FC Brașov fanii timișoreni au chemat echipa la gard, Bogdan Andone spune că reproșurile sunt îndreptățite.

Ce nu mai spune antrenorul e că el a făcut echipa și a renunțat la 16 jucători, la care s-a adăugat plecarea lui Doru Andrei, iar ceea ce s-a ”pus” în loc nu pare mult peste cei care au retrogradat.

Greșeli mari făcute de poliști la Râmnicu Vâlcea

Cu destule probleme de lot, unul oricum foarte ”subțire”, Poli Timișoara nu a avut fundaș dreapta de meserie în partida cu Șelimbăr, ci acolo a fost utilizat Oanea, de obicei folosit în flancul stâng.

Andone a făcut o radiografie a meciului în care a vorbit și de greșeli, dar a și încercat, fără mare succes, să-și laude elevii.

”Știam că ne așteaptă un meci dificil, cu o echipă omogenă, cu jucători puternici și cu calitate pe faza de atac. A fost un meci în care, în ciuda scorului, am avut situațiile și momentele noastre foarte bune, în care puteam să întoarcem jocul. Din păcate, la prima acțiune de atac, practic la primul corner împotriva noastră am primit gol. Apoi am intrat din nou în joc, am avut una-două situații foarte bune de a marca: Bîrnoi, singur cu portarul, blocat, și Bătănași, de pe 10-11 metri, practic cu portarul, și a tras peste.

Am încercat în repriza a doua să punem presiune și, practic, am primit două goluri în două-trei minute. Goluri de…. Nu avem voie să primim asemenea goluri. Lipsă de marcaj în careu, și al treilea gol, din degajarea portarului. Minge de 70 de metri degajată. Niște greșeli care nu se întâmplă nici la Liga 4, 5, 6! Nu am văzut demult într-un fotbal profesionsit sau semi-profesionist asemenea greșeli. Am avut din nou ocazii. Portarul lor a prins o zi bună. La 2-0, ocazie Bîrnoi, portarul a scos cu piciorul, apoi o bară. Din nou nu am luat poate deciziile bune. Am fost puțin și lipsiți de noroc pe faza de atac. Dar, încă o dată, greșelile foarte mari făcute de echipa noastră au dus la acest rezultat catastrofal”, a spus Andone despre joc.

Suporterii, din nou supărați și revoltați. Andone: ”Îmi asum această înfrângere, eu, personal”

Un astfel de eșec nu putea fi trecut cu vederea de fanii prezenți la meci. După meci i-au chemat la ”raport” pe jucători. Andone spune că supărarea e îndreptățită.

”Erau nemulțumiți pe bună dreptate, pentru că ei își doresc determinare, își doresc să vadă atitudine. Le-am transmis aceste lucruri jucătorilor și înainte de meci. Practic, acesta este unul dintre punctele filosofiei noastre de joc sau de ce vrem să facem la Poli pe viitor. Din păcate, astăzi au fost momente și momente, și suporterii au avut perfectă dreptate. Am pierdut dueluri și la agresivitate, echipa adversă a fost superioară. Nu vreau să le cer iertare, dar le-am spus că-mi pare rău. Îmi asum această înfrângere, eu, personal. Dar, în același timp, vreau să le și mulțumesc că au fost alături de echipă și sper și-mi doresc ca și în viitor să fie. E greu să pornești la drum cu o echipă nouă, cu mulți jucători noi și tineri. Avem nevoie de susținerea suporterilor în continuare, ca să facem rezultatele pe care le dorim cu toții”, a mai spus Bogdan Andone.

Poli Timișoara în meciul cu CS Comunal Șelimbăr: Murariu – Oanea, Tsvetkov, Germinio (Bryneus 69’), Taub (Ignea 69’), Bîrnoi (cpt.), Plantak (Rz. Milea 46’), Bătănași (M. Andone 79’), Zaluschi (Sil. Pană 46’), Mudrazija, Pureca. Rezerve neutilizate: Isvoranu – Bakoș, D. Olariu, Mada.

Cu 3 puncte din runda trecuă și golaveraj 1-4, Poli Timișoara e momentan pe locul 11 în Liga 2. Etapa viitoare va juca pe teren propriu cu FC Brașov, care încă nu a evoluat în această rundă, urmând să joace duminică, pe Tineretului, cu Minaur Baia Mare.

Rezumatul meciului CS Comunal Șelimbăr – Poli Timișoara 4-0:

https://www.youtube.com/watch?v=DkmGvQf1lJA

Foto: Jozsi Leczki / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/calaretii-rosii-s-fruncea-cs-comunal-selimbar-a-facut-scor-cu-poli-timisoara-si-e-lider-in-liga-2-19240693

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-2-cinci-meciuri-incep-de-la-ora-1100-la-iasi-timisoara-ramnicu-valcea-dumbravita-si-clinceni-19240519

Anda DELIU 14 Aug. 2022, 00:52 Liga 2
Pe aceeași temă