Poli Timișoara primește vizita Gloriei Buzău, iar Octavian Benga e tot îngrijorat. ”Avem probleme de natură fizică, tactică, dar măcar să nu mai facem aceleași greșeli”

Anda DELIU 15 Oct. 2022, 15:36 Liga 2
Poli Timișoara primește vizita Gloriei Buzău, iar Octavian Benga e tot îngrijorat. ”Avem probleme de natură fizică, tactică, dar măcar să nu mai facem aceleași greșeli”

Poli Timișoara are meci greu și săptămâna aceasta, cu Gloria Buzău, partidă ce va fi și televizată.

Antrenorul Octavian Benga nu și-a schimbat discursul cu lamentări despre pregătirea fizică dezastruoasă pe care spune că a făcut-o fostul staff condus de Bogdan Andone și vrea să asigure suporterii că se muncește sub conducerea sa.

Buzăul, antiteza totală a Politehnicii

De altfel, Benga a vorbit despre faptul că buzoienii au făcut transferuri foarte bune, în contextul în care noul staff și noua conducere a Politehnicii spun că cei aduși la alb-violeți sunt foarte slabi.

Alt aspect care merită subliniat e că Adrian Mihalcea a și discutat cu cel de la care a preluat echipa, Cristian Pustai, spre deosebire de Octavian Benga, care a răspuns textual că nu îl interesează ce antrenamente făcea Bogdan Andone.

”Întâlnim un adversar foarte bun datorită faptului că și-au făcut o selecție foarte bună în această vară. Au adus jucători foarte buni din Liga 1 și Lga 2. Locul pe care se află este meritat, datorită faptului că au un lot foarte bun. Au făcut o schimbare de antrenor foarte bună care, din punctul meu de vedere, este foarte bună. Adi Mihalcea este prietenul meu, îl cunosc foarte bine, știe să motiveze foarte bine jucătorii. Va fi un meci dificil ca ultimele două, în care consider că am făcut prime reprize bune. Sper ca de data aceasta jucătorii au înțeles ce le cer, și să nu mai fie greșeli. Avem probleme de natură fizică, tactică, dar măcar să nu mai facem aceleași greșeli. Lumea trebuie să știe că ne dăm interesul, nu două-trei ore pe zi, ci 24 din 24 să găsim soluții. Vom lupta până la capăt. Suntem într-o situație ingrată, nu e ușor”, a spus Octavian Benga.

  • De când a fost numit antrenor la Poli Timișoara, Benga are două eșecuri: 1-4 acasă cu Concordia Chiajna și 1-3 la Mioveni cu Steaua.

Octavian Benga le-a spus unor jucători ai săi că nu sunt de Poli

Așa cum președintele Ovidiu Cuc a declarat că unii componenți ai lotului sunt prea slabi pentru Poli, și Benga spune că a rostit acest lucru în vestiar.

”Am mai avut discuții cu anumiți jucători cărora le-am spus în față că nu ne ajută. Nu este vina lor că au fost aduși aici. Nu vreau să dau în jucători, dar nu sunt toți pentru Poli Timișoara. Asta nu înseamnă că toți sunt de vină. Așteptăm perioada de iarnă, se vor lua decizii de către conducere pe toate palierele. Trebuie făcut ceva. Nu e de joacă, nu ne jucăm cu brandul Poli. Nu poți veni să fii turist la Timișoara. Orașul e frumos, dar e nevoie de oameni care se pot adapta spiritul acestei echipe”, a mai spus Benga.

Denis Radu nu e printre cei slabi

Atât Cuc, cât și Benga, au rostit afirmații despre jucătorii slabi cu Denis Radu alături.

Numit căpitan la doar 19 ani, începând de meciul trecut, cu Steaua, cel mai probabil, fundașul este exclus dintre cei la care se gândesc președintele și antrenorul, deși face și el uneori erori de poziționare chiar notabile.

”Ne așteaptă un meci dificil, cu o echipă valoroasă, cu jucători experimentați în Liga 2. Dar ne-am antrenat foarte bine săptămâna asta și sper să facem un meci bun”, a spus Radu, care nu a vrut să răspundă dacă s-a făcut la echipă o pregătire deficitară sau nu.

Înaintea meciului de la Timișoara, de pe arena Știința, programat duminică, de la ora 11:45, dar și după desfășurarea a șapte jocuri din etapa a 10-a, Poli Timișoara e pe locul 19, penultimul, cu 5 puncte, iar Gloria Buzăul are 16 puncte și se află pe poziția a 8-a.

Foto: Emanuel Titus Ilieși / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-o-echipa-promitatoare-dupa-venirea-lui-adrian-mihalcea-petre-emanoil-neagu-declaratie-ferma-inaintea-meciului-cu-poli-timisoara-degeaba-joci-frumos-daca-pierzi-puncte-19249391

https://liga2.prosport.ro/seria-1/noul-presedinte-a-politehnicii-timisoara-macel-in-primele-declaratii-detaliate-despre-echipa-mostenirea-pe-care-am-preluat-o-este-dezastruoasa-o-debandada-colab-19249273

https://liga2.prosport.ro/seria-1/noi-schimbari-in-stafful-lui-benga-la-poli-timisoara-mai-mult-un-om-de-fotbal-care-a-produs-pagube-importante-la-club-a-reaparut-la-antrenamentele-echipei-19249109

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-10-am-ajuns-la-jumatatea-sezonului-regular-de-la-ora-1100-se-disputa-cinci-meciuri-printre-echipele-care-intra-la-joc-fiind-si-trei-care-ocupa-locuri-de-play-off-19249380

Anda DELIU 15 Oct. 2022, 15:36 Liga 2
Pe aceeași temă