Poli Timișoara merge la Slatina în căutarea celei de-a doua victorii în acest sezon. Octavian Benga: ”Ne așteaptă o deplasare foarte dificilă”

Anda DELIU 24 Nov. 2022, 18:32 Liga 2
Poli Timișoara merge la Slatina în căutarea celei de-a doua victorii în acest sezon. Octavian Benga: ”Ne așteaptă o deplasare foarte dificilă”

Poli Timișoara are ultima deplasare din anul 2022 la Slatina, pe un teren de unde este destul de greu de luat puncte.

Alb-violeții nu au mai bătut pe nimeni încă din prima etapă, când au jucat cu puștii de la Unirea Constanța, iar Octavian Benga e convins că și acest meci va fi foarte greu pentru echipa sa, ultima în clasamentul Ligii 2 înainte de startul rundei a 15-a.

Poli Timișoara, de două etape e ”lanterna roșie” a Ligii 2

Octavian Benga se așteaptă la un meci dificil contra lui Daniel Oprescu. Poliștii au probleme de lot, dar clubul ne-a obișnuit deja să nu le comunice, deși ține foarte mult să organizeze conferințe de presă, unde la aceste întrebări nu se mai răspunde de când a fost numit Benga antrenor.

”Ne așteaptă o deplasare foarte dificilă. Slatina este o echipă foarte bună, pe teren propriu, o echipă care are în componență jucători buni, unii dintre ei foarte tineri, dar cu atitudine bună. Unii dintre ei i-am avut și la ACS Poli, Cătălin Doman și Alexandru Popovici. Va fi un meci dificil, pe care îl abordăm cu încredere și încercăm să ne adjudecăm punct sau puncte. Ideea este să câștigăm”, a declarat Benga.

Poliștii spun, din nou, că s-au antrenat bine. Numai punctele ”fug” de ei

De etape bune, la Poli se tot repetă faptul că antrenamentele sunt bune, dar la meci acest lucru nu se vede și în rezultat.

”Ne-am pregătit în fiecare zi. Am dorit un meci cu echipă de Liga 2, Dumbrăvița sau Ripensia, nu s-a putut realiza, pentru că nu și-au dorit (n.r. – nu a găsit un adversar pentruun amical pe care să-l dispute în weekendul trecut, în care Liga 2 a fost în pauză). Am încheiat săptămână cu un joc școală între echipe. Ne-a prins bine această pauză, pentru că am putut să lucrăm mai mult cu jucători. Era bine să se fi întâmplat acum o lună sau o lună și ceva, la venirea noastră, a tuturor. Dar cred că a fost benefică și jucătorii au arătat foarte bine”, a spus Benga.

Președintele Ovidiu Cuc a venit la conferință și a transmis, din nou, că e optimist. ”Ne vom prezenta la Slatina cu toate forțele. Așteptăm cu toții victoria pe care ne-o dori. Motivația este maximă. Eu consider că echipa este pregătită pentru această victorie, pentru că o așteptăm cu toții. Cei de la Slatina se vor lupta din greu, dar și noi vom veni cu toate armele”, a spus Cuc, singurul președinte din primele două ligi care participă la conferințe înainte de meciuri.

Vestiarul tot speră. Isvoranu: ”Mergem acolo încrezători”

Portarul Dan Isvoranu, adus în vară și fiind mai mult rezervă, spune că vestiarul nu resimte o presiune pentru că în 14 etape s-a câștigat un singur meci.

”Știm cu toții ce meci ne așteaptă la Slatina. Au o echipă foarte bună pe teren propriu, care este foarte greu de bătut. Am avut două săptămâni în care ne-am pregătit foarte bine, știm la ce să ne așteptăm. Mergem acolo încrezători. Dacă vom face ce am pregătit cu siguranță ne vom întoarce cu puncte de la Slatina. Nu este neapărat presiune. Trebuie să facem ce ține de noi să aducem puncte, pentru că nu avem. Mai sunt aceste două jocuri și trebuie să scoatem șase puncte”, a spus Isvoranu, care nu a vrut să intre în detalii dacă va continua din iarnă sau nu la echipă. El are 3 meciuri pentru Poli, în timp ce Murariu are 8, iar Kucich a strâns 4 prezențe în tricoul timișorenilor.

Cu 8 puncte, Poli Timișoara e pe locul 20 în Liga 2 și nu va scăpa de această poziție chiar dacă va obține o victorie în etapa a 15-a. CSM Slatina stă mai bine, e pe locul 9, cu 20 de puncte.

Meciul din Oltenia are loc sâmbătă, de la ora 11:00.

Foto: Jozsi Leczki / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cu-tot-mai-multe-probleme-pe-stadioanele-timisorene-inca-nu-se-stie-cand-va-incepe-modernizarea-la-stiinta-ce-spune-universitatea-politehnica-19254464

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ultima-etapa-de-liga-2-din-2022-incepe-de-ziua-nationala-a-romaniei-in-ghencea-in-vacanta-de-iarna-se-intra-dupa-jocul-de-la-brasov-in-care-evolueaza-dinamo-19254426

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-buna-de-plata-dupa-scandalul-de-la-finalul-meciului-cu-minaur-baia-mare-alb-violetii-nu-au-reusit-sa-joace-niciun-amical-in-weekendul-liber-desi-ar-fi-dorit-19254268

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-buna-de-plata-dupa-scandalul-de-la-finalul-meciului-cu-minaur-baia-mare-alb-violetii-nu-au-reusit-sa-joace-niciun-amical-in-weekendul-liber-desi-ar-fi-dorit-19254268

Anda DELIU 24 Nov. 2022, 18:32 Liga 2
Pe aceeași temă