Poli Timișoara are infirmeria plină înaintea meciului cu Steaua. Octavian Benga: ”Sper să nu mai facem aceleași greșeli, să dăm cadouri”

Anda DELIU 07 Oct. 2022, 10:53 Liga 2
Poli Timișoara are infirmeria plină înaintea meciului cu Steaua. Octavian Benga: ”Sper să nu mai facem aceleași greșeli, să dăm cadouri”

Poli Timișoara va juca sâmbătă, de la ora 11:00, la Mioveni, cu Steaua, în cadrul etapei a 9-a a Ligii 2.

Este al doilea meci al echipei bănățene cu antrenorul Octavian Benga, cel care spune că are o sumedenie de accidentați și că abia mai poate alcătui un lot de 20 de jucători!

Multe probleme musculare la Poli Timișoara

Pe lângă mai vechile probleme ale lui Benzar, Huminic sau Gologan, s-au accidenat la meciul cu Concordia Chiajna și experimentații Alin Ignea și Silviu Pană.

Octavian Benga spune că sunt mult mai mulți accidentați în lotul său, dar nu îi poate nominaliza, căci adversarul ar ști echipa de start.

”Întâlnim o echipă bună, un brand al fotbalului românesc, care și-a dorit promovare și a și făcut ceva. Și-au adus un fond de jucători buni, au un antrenor foarte bun. Va fi un meci foarte greu, pentru care sper să-i motivez pe jucători. După meciul cu Chiajna (n.r. – pierdut acasă cu 1-4), când am dominat clar prima repriză și am avut o sumedenie de ocazii, sper să nu mai facem aceleași greșeli, să dăm cadouri, le-am spus asta și jucătorilor. Le-am spus să nu se gândească la iarnă, că pleacă, și că nu trebuie să cedeze”, a declarat Benga.

Cătălin Oanea: ”Un meci poate schimba totul”

În opt runde, Poli a adunat o singură victorie. Fundașul Cătălin Oanea e de părere că o altă victorie ar putea duce la un declic mental.

”Ne așteaptă un meci foarte important împotriva celor de la CSA. Suntem într-o situație dificilă, dar din care cred că putem ieși. Un meci poate schimba totul. Mergem să aducem punct sau puncte. Trebuie să tratăm toate meciurile de până acum ca pe finale, să scoatem maximul din ele”, a punctat Oanea, utilizat în șase din cele opt meciuri din acest sezon.

Înaintea debutului etapei a 9-a a Ligii 2, Poli Timișoara are 5 puncte și e pe locul 19, penultimul, cu cel mai slab golaveraj din campionat, 4-13. Cu un meci mai puțin disputat, partida din etapa a 7-a cu Unirea Constanța fiind reprogramată, Steaua e pe locul 7, cu 14 puncte.

Partida dintre Steaua și Poli Timișoara se joacă la Mioveni, deoarece ”militarii” sunt încă sancționați pentru incidentele de la partida din deplasare cu Dinamo. Timișorenii fac deplasarea cu avionul și transmit că ”membrii Peluzei Sud și-au anunțat prezența la meci”.

Foto: Emanuel Titus Ilieși / Mediafax Foto

Anda DELIU 07 Oct. 2022, 10:53 Liga 2
Pe aceeași temă