Poli Iași s-a impus cu 7-1 în testul cu Gloria Bălțați! Plusuri și minusuri pentru echipa lui Costel Enache. Jucătorul scos de pe teren și trimis direct la juniori

Narcis POHOAȚĂ 12 Nov. 2021, 15:45 Liga 2
Poli Iași s-a impus cu 7-1 în testul cu Gloria Bălțați! Plusuri și minusuri pentru echipa lui Costel Enache. Jucătorul scos de pe teren și trimis direct la juniori

La două zile după revenirea din ”minivacanța” ce a urmat meciului cu Unirea Slobozia, antrenorul Politehnicii Iași, Costel Enache, și-a verificat jucătorii într-un amical cu divizionara județeană Gloria Bălțați, locul 4 în Liga a 4-a ieșeană.

Partida s-a disputat astăzi, vineri, pe stadionul ”Emil Alexandrescu” din Copou, iar Poli s-a impus fără probleme cu scorul de 7-1 (3-1), prin golurile marcate de Alexandru Zaharia, Sekou Camara, ambii câte două reușite, Ovidiu Mihalache, Robert Asăvoaei și Jean Deretti – câte unul, respectiv David Bogdan.

Nemulțumirile lui Costel Enache

Acesta din urmă a marcat unicul gol al Gloriei la scorul de 7-0, iar ușurința cu care a marcat în poarta apărată de Ianoș Brînză l-a nemulțumit pe Costel Enache.

Antrenorul Politehnicii l-a luat în vizor și pe Defta, pe care l-a scos de pe teren și l-a trimis direct la echipa de juniori, fiind nemulțumit de atitudinea tânărului său jucător.

Un alt motiv de nemulțumire a lui Enache este accidentarea lui Deretti, din repriza secundă, iar la plusuri merită subliniată prezența pe teren o oră a lui Ovidiu Mihalache. Revenit într-un joc după o mai lungă absență, Mihalache a intrat pe teren în prima repriză, în locul lui Florin Plămadă și chiar s-a numărat printre marcatori.

Un alt aspect pozitiv este pofta de gol arătată în continuare de golgheterul Sekou Camara, care a reușit o ”dublă” în ultimele 30 de minute. Atacantul împrumutat de Poli de la FC Botoșani nu va juca însă la Timișoara, cu Ripensia, fiind suspendat.

Antrenorul Costel Enache a folosit următorii jucători în prima repriză: Axinte (Laur. Popescu 30) – Cană, Chatziterzoglu, Fl. Plămadă (Ov. Mihalache 30), Serediuc – Târșa – Aftanache, Asăvoaie, Stoenac, Pelivan – Al. Zaharia, iar în partea a doua au intrat: Laur. Popescu (Brînză 60) – Defta, Cană, Ov. Mihalache, Onea – Chiorean – Al. Stan, Deretti, Stoenac, Mărieș – Al. Zaharia (S. Camara 60).

Nu au jucat Pușcaș, Pop, Torres – din motive medicale, Istrate – exclus din lot, Francisc Cristea – prezent la lotul Under 20, Chistol, Ungurenașu, Iurașcu și Corobuță – trimiși la echipa Under 19.

  • În etapa a 14-a, Poli Iași joacă în deplasare la Timișoara, la 20 noiembrie, de la ora 11:00, cu Ripensia, împotriva unei alte colege de suferință, clasată pe locul 12, cu 17 puncte.

Înregistrarea video a amicalului dintre Poli Iași și Gloria Bălțați 7-1:

Foto și video: Politehnica Iași

Narcis POHOAȚĂ 12 Nov. 2021, 15:45 Liga 2
Pe aceeași temă