Poli Iași, încă în căutări. Jucătorii utilizați în meciul test în familie, la Miroslava. Trupa lui Niculescu va disputa și un amical cu FC Botoșani

Autor: Narcis POHOAȚĂ Publicat: 18 Jun. 2022, 14:31 Liga 2
Poli Iași, încă în căutări. Jucătorii utilizați în meciul test în familie, la Miroslava. Trupa lui Niculescu va disputa și un amical cu FC Botoșani

Oficialii clubului Politehnica Iași continuă să caute variante pentru a întări lotul. Echipa moldoveană a semnat până acum cu opt jucători, însă lotul pregătit de Claudiu Niculescu este încă subțire, atât numeric, cât și valoric.

Sekou Camara este dorit înapoi la Poli Iași

Cum obiectivul echipei este revenirea în Liga 1, Poli are nevoie de un lot solid, echilibrat în fiecare compartiment, iar oficialii din Copou speră să mai aducă cel puțin cinci jucători de valoare în următoarea perioadă, câte unul în fiecare compartiment. Pe lângă un portar, conducătorii ieșeni au declarat că echipa ieșeană mai are nevoie de un fundaș dreapta, un mijlocaș de bandă, un mijlocaș central și un atacant. Pentru această din urmă variantă încă sunt tratative cu FC Botoșani pentru readucerea lui Sekou Camara în Copou.

Golgheterul din sezonul trecut a revenit la echipa de care aparține și se pregătește în această perioadă sub comanda lui Mihai Teja, iar în cazul în care nu va fi păstrat ar putea reveni la Poli Iași.

Meci test la Miroslava

Pentru a-i vedea la lucru pe jucătorii veniți în probe, antrenorul Niculescu a organizat sâmbătă dimineață un meci test, la Miroslava. Ucraineanul Yakymiv a marcat singurul gol al partidei, în minutul 14, pentru Poli B, echipă la care a apărat portarul Mleczko, unul dintre jucătorii doriți la Iași.

Oficialii din Copou au remarcat câțiva tineri, care însă cu greu își pot găsi loc în primul 11 al unei formații cu pretenții la promovare.

Jucătorii care au evoluat în meciul test de la Miroslava:

Poli Iași A: Dohotariu – Mișelaricu, Ungurenașu, Giannitsis, Mircea Marco – Blăgea, Buliga – Da Silva, Jovanovic, Donose – Ciubăncan.
Poli Iași B: Mleczko – Ciontea, Voinescu, Azoiței, Ciaun – Yakymiv, Cracea – Nistor, Gherghișan, Jagiello – Grigoriu.

Au mai jucat la cele două echipe Budeanu, Niamțu, Mihai Marius Daniel, Petrache, Verdeș.

Miercuri, Poli Iași va disputa un amical pe terenul lui FC Botoșani, iar sâmbăta viitoare se va trage linie în privința jucătorilor veniți în probe, după un ultim meci test.

Foto: Politehnica Iași

Autor: Narcis POHOAȚĂ Publicat: 18 Jun. 2022, 14:31 Liga 2
Pe aceeași temă