Val de entuziasm la Rapid, după victoria cu Farul. Virgil Drăghia: ”Am câștigat în stilul nostru. Ăsta e Rapidul din Giulești, iubește-l și ai să înnebunești”

Andrei PASCU 16 Nov. 2020, 18:09 Liga 2

E fericire mare în tabăra Rapidului după victoria din etapa a 12-a, cu Farul, scor 2-1. Giuleștenii au părut extrem de încrezători după meciul cu constănțenii, fiind convinși că pot trece peste perioada slabă din ultimul timp, odată cu acest succes.

Virgil Drăghia: ”Am demonstrat că suntem o echipă. Cred că așa am câștigat astăzi, că am fost uniți” 

Virgil Drăghia, portarul Rapidului, s-a declarat la rândul său încrezător de prestația sa și de prestația colegilor săi, precizând că acesta e momentul care va da o traiectorie mai bună echipei. În ultimele runde, înaintea celei cu Farul, giuleștenii erau cu moralul la pământ.

Ne bucurăm. A fost o victorie muncită și sper să continuăm pe acest drum. Am câștigat în stilul nostru. Ăsta e Rapidul din Giulești, iubește-l și ai să înnebunești. Au egalat dintr-un corner care nici nu a fost, dar nu mai contează. Important e că am câștigat un meci de luptă. Am demonstrat că suntem o echipă. Cred că așa am câștigat astăzi, că am fost uniți”, a declarat Virgil Drăghia pentru FC Rapid 1923.

VIrgil Drăghia: ”Eu sper să ne fi deblocat acest meci” 

Victoria îl face pe Drăghia să viseze la un succes și în partida următoare. Pentru Rapid urmează meciul restant din etapa a 10-a cu Universitarea Cluj. Duelul a fost reprogramat pentru data de 19 noiembrie, din pricina cazurilor de COVID-19 de la echipa din Ardeal.

Eu sper să ne fi deblocat acest meci și să continuăm pe acceași linie. Urmează un meci extraordinar de greu, dar cred că vom câștiga dacă vom arăta aceeași unitate pe care am arătat-o astăzi”, a afirmat Drăghia referitor la partida cu ”U” Cluj.

Succesul Rapidului a fost primul în campionat, după ce nu reușise să scoată nici măcar un punct în ultimele trei partide. Toate golurile din Rapid – Farul s-au marcat în partea a doua. Gazdele au deschis scorul la 12 minute de la reluare, prin Cătălin Hlistei, din lovitură de la 11 metri.

Farul a revenit în minutul 76, prin Simon Măzărache care a marcat cu o lovitură de cap din apropierea careului mic. Golul decisiv a picat în minutul 83, atunci când Antonio Sefer a șutat de la distanță, balonul a fost deviat și a intrat în poartă aducând Rapidului primele trei puncte, după trei eșecuri la rând.

Rapid, pe 11 în Liga 2 după victoria cu Farul 

Rapid a mai urcat în clasament în urma victoriei cu Farul. Acum e pe 11, cu 16 puncte acumulate în 10 meciuri. Distanța față de locul 6, care duce în grupa pentru promovare la finalul sezonului regular, este de un singur punct. Poziția respectivă este ocupată de Petrolul.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și George Flușter (Mediafax Foto)

Video: FC Rapid 1923

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-farul-se-joaca-de-la-ora-1430-la-clinceni-19157693

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-12-trei-meciuri-au-loc-de-la-ora-1100-la-targu-jiu-slatina-si-recea-doua-partide-au-fost-amanate-din-cauza-problemelor-cu-covid-19-19157338

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihai-iosif-extrem-de-fericit-dupa-victoria-rapidului-cu-farul-adrenalina-aceasta-trebuie-sa-o-simti-porneste-de-cand-suntem-mici-tine-de-adn-19157836

https://liga2.prosport.ro/seria-1/catalin-hlistei-inscrie-din-nou-din-penalty-rapid-iese-din-pasa-neagra-cu-o-floare-nu-se-face-primavara-ce-a-spus-golgheterul-giulestenilor-dupa-succesul-cu-farul-19157832

 

 

 

Andrei PASCU 16 Nov. 2020, 18:09 Liga 2
Pe aceeași temă