Reconstrucție la Concordia Chiajna! Eugen Trică a fost dat afară, iar jucătorii l-au urmat într-un număr important. Ilfovenii pun bazele unui nou proiect

Andrei PASCU 14 May. 2023, 17:25 Liga 2
Reconstrucție la Concordia Chiajna! Eugen Trică a fost dat afară, iar jucătorii l-au urmat într-un număr important. Ilfovenii pun bazele unui nou proiect

Concordia Chiajna a confirmat, prin președintele Cristian Tănase, informația anunțată în exclusivitate de Liga2.ro, anume că antrenorul Eugen Trică nu va mai continua pentru sezonul următor, dar și plecările importante de la nivelul lotului de jucători.

Plecări importante de la Concordia Chiajna, printre care și antrenorul Eugen Trică

Conducătorul s-a declarat dezamăgit de parcursul din această stagiune, în care nu s-a bifat nici măcar prezența în play-off, iar totul ”s-a spart” în capul jucătorilor și antrenorului, ale căror contracte au fost încheiate înainte de termen. Eugen Trică și un număr important de fotbaliști mai aveau în jur de o lună de înțelegeri, dar Tănase a anunțat că au fost reziliate încă de acum.

Printre jucătorii care vor continua la Concordia Chiajna și din vară se numără Gabriel Tamaș, iar în zilele următoare e posibil să mai plece câțiva fotbaliști, dar și să fie anunțate primele nume care vor veni sub comanda viitorului ”principal”.

Cristian Tănase confirmă plecările numeroase de la Concordia Chiajna

După cum a anunțat Liga2.ro zilele trecute, pe lista conducerii ilfovenilor sunt antrenorii Erik Lincar, Vasile Miriuță și Mihai Iosif.

Sunt foarte multe de pus la punct, trebuie să ne liniștim puțin după eșecul din acest sezon. Trebuie să găsim cele mai bune soluții din punctul de vedere al staffului tehnic și al unora dintre jucători, pentru că luni și marți am reziliat cu toți jucătorii pe care îi mai aveam sub contract. Am început deja discuții cu câțiva (n.r. – jucătorii pe care vrea să îi aducă), pentru că am început rău sezonul. (…)

Mai avem contracte cu câțiva jucători. Cei care mai aveau contracte o lună și jumătate au plecat, am reziliat cu tot lotul, toți jucătorii. Mai avem câțiva sub contract, dar vom decide săptămâna următoare cu cine vom mai continua. Vom avea o ședință în cadrul clubului și vom vedea ce decizii vom lua.

Inclusiv cu Eugen Trică am încheiat contractul puțin mai devreme, iar în acest moment Eugen nu mai este la noi. Pentru sezonul următor vom merge pe mâna altui antrenor principal”, a spus Cristian Tănase la Metropola TV.

Concordia Chiajna, un nou sezon eșuat în Liga 2

Referitor la parcursul din actuala stagiune de Liga 2, Concordia Chiajna a terminat play-out-ul cu trei victorii, o remiză și două eșecuri, fiind pe locul 2 în Grupa B. A finalizat întrecerea la cinci puncte de locul 1, FC Brașov. Ilfovenii au acumulat 39 de puncte, iar formația pregătită de Dan Alexa a finalizat grupa pentru evitarea retrogradării cu 44 de puncte.

Sezonul următor, Concordia Chiajna va ataca din nou promovarea în SuperLigă. Speră ca în această vară să nimerească, în sfârșit, varianta câștigătoare.

Foto: Bogdan Balaș și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-schimbari-radicale-la-nivelul-lotului-iar-pentru-banca-tehnica-are-trei-variante-19270368

https://liga2.prosport.ro/seria-1/probleme-pentru-concordia-chiajna-primarul-mircea-minea-trimis-in-judecata-de-dna-fiindca-a-prejudiciat-institutia-pe-care-o-conduce-cu-10-milioane-de-euro-prin-intermediul-clubului-19270166

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-ca-si-inteleasa-cu-gabriel-tamas-19270057

https://liga2.prosport.ro/seria-1/interviu-catalin-itu-din-nou-campion-jucatorul-iasiului-in-fata-unui-meci-special-pentru-el-primul-ca-adversar-in-orasul-sau-natal-pentru-mine-dej-inseamna-acasa-cum-l-a-aju-19270727

 

 

Andrei PASCU 14 May. 2023, 17:25 Liga 2
Pe aceeași temă