Petrolul, la al treilea test împotriva unei adversare din Liga 1. După Sibiu, ploieștenii se deplasează și la Ovidiu, pentru un joc de pregătire cu Viitorul

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 23 Jun. 2020, 15:56 Actualizat: 23 Jun. 2020, 16:31 Liga 2
Petrolul, la al treilea test împotriva unei adversare din Liga 1. După Sibiu, ploieștenii se deplasează și la Ovidiu, pentru un joc de pregătire cu Viitorul

Petrolul va mai juca până la începerea play-off-ului Ligii 2 cel puțin un meci amical. Ploieștenii vor disputa miercuri, 24 iunie, încă o partidă de verificare cu o echipă din Liga 1, cu Viitorul. Meciul va avea loc de la ora 18:00, pe stadionul din Ovidiu.

Până acum, echipa lui Costel Enache a mai jucat două dueluri de tip test, cu Astra, scor 0-0, pe ”Ilie Oană”, și cu FC Hermannstadt, scor 1-0, la Sibiu. Va fi a doua oară în decurs de câteva zile, când Petrolul va face o deplasare de câteva sute de kilometri. După ce a mers la Sibiu pentru un amical, acum va ajunge și la Ovidiu.

Petrolul și Rapid, echipele din play-off-ul Ligii 2 cu cele mai multe meciuri de verificare

De altfel, echipa din Ploiești este formația cu cele mai multe meciuri amicale jucate după reluarea pregătirilor, alături de Rapid. Ambele vor ajunge la trei partide, cel puțin, până la startul play-off-ului. Rapid va juca împotriva unei adversare din turneul de promovare, Turris Oltul Turnu Măgurele.

Încă un test tare pentru <>‼ FC Viitorul Constanța – FC Petrolul. Echipa noastră își intensifică pregătirile în vederea play-off-ului ce va decide promovarea, urmând să susțină un nou joc de verificare în compania unei prim-divizionare.

Partida se va desfășura la Ovidiu, mâine, de la ora 18.00, în condițiile precizate de către Ministerul Sănătăți, accesul spectatorilor fiind interzis, se arată în comunicatul emis de Petrolul.

Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Constanța, potrivit informațiilor aduse la cunoștință de Viitorul: ”Partida se va disputa în aceleași condiții precizate de Ministerul Sănătății, astfel că accesul suporterilor și al presei este interzis. Partida va fi arbitrată de o brigadă din Constanța, formată din Ionel Nae, Sebastian Stoianov și Paul Dimancea.”

Dintre celelalte echipe din play-off, UTA nu a jucat niciun amical până acum, Campionii FC Argeș întâlnește miercuri U Craiova, iar CS Mioveni și-a stabilit un test pentru joi cu Astra. Ambele echipe argeșene sunt la primul lor joc de pregătire înainte de turneul de promovare.

Play-off-ul debutează în jurul datei de 4 iulie. Petrolul are meci la Arad, cu liderul UTA.

Foto: Răzvan PĂSĂRICĂ / Sport Pictures

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 23 Jun. 2020, 15:56 Actualizat: 23 Jun. 2020, 16:31 Liga 2
Pe aceeași temă