Petrolul nu se gândește doar la promovare. Investește și în viitor și i-a oferit contract de profesionist tânărului Iulian Stănescu. Mijlocașul de 17 ani va face pasul la prima echipă

Răzvan STÎNGĂ 17 Dec. 2020, 18:32 Liga 2

Petrolul i-a oferit un contract de profesionist mijlocașului central Iulian Nicholas Stănescu (17 ani). Tânărul este un produs al academiei ploieștenilor, iar în ultimul timp a evoluat pentru echipa sub 19 ani a Petrolului. Clubul nu a anunțat însă și durata înțelegerii, dar a precizat că Stănescu va face pasul la echipa mare în viitorul apropiat.

Petrolul, despre Iulian Nicholas Stănescu: ”Unul dintre juniorii de perspectivă ai academiei noastre” 

Rămâne de văzut dacă Viorel Moldovan îl va include pe Iulian Nicholas Stănescu în prima echipă încă din această iarnă, la reluarea pregătirilor, la începutul lunii ianuarie.

Unul dintre juniorii de perspectivă ai academiei noastre, Iulian Nicholas Stănescu, a semnat, astăzi, primul contract de jucător profesionist al carierei!

În vârstă de 17 ani, tânărul mijlocaș central evolează pentru grupa Under 19 a clubului și este așteptat să facă, în viitorul apropiat, pasul către prima echipă!

Felicitări și mult succes, Nicholas!”, se arată în comunicatul emis de FC Petrolul Ploiești.

Petrolul reia pregătirea la începutul lui ianuarie 

Petrolul termină anul în Liga 2 sub locurile care asigură accederea în grupa pentru promovare, la finalul sezonului regular. Ploieștenii au câștigat ultima rundă din 2020, a 15-a3-0 cu Unirea Slobozia în deplasare, după care au intrat în vacanță. Jucătorii vor avea liber până la începutul lunii ianuarie, după care vor începe pregătirea pentru ultimele meciuri din sezonul regular.

Reunirea ar urma să aibă loc cel mai probabil pe data de 6 ianuarie, conform informațiilor oferite de club. Atunci vor reveni jucătorii sub comanda lui Viorel Moldovan, pentru pregătirea ultimelor șase partide din campionat, înainte de împărțirea echipelor în grupe de promovare și retrogradare.

Din dorința de a accede în play-off, Petrolul a făcut un prim transfer în această iarnă. Sub comanda lui Viorel Moldovan se va afla de la începutul lui ianuarie, mijlocașul Silviu Pană (29 de ani), ultima dată la Turris Oltul.

Petrolul debutează în 2021 în Cupa României 

Petrolul va începe 2021 în Cupa României, în faza 8-imilor, unde s-a calificat după victoria cu 2-1 contra celor de la CSM Ceahlăul, din Liga 3. Partida din Cupă va avea loc în perioada 9-11 februarie, dar deocamdată ploieștenii nu și-au aflat adversara.

Foto: FC Petrolul Ploiești 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-la-primul-transfer-al-iernii-ploiestenii-si-au-intarit-compartimentul-median-prin-aducerea-unui-fotbalist-cu-experienta-durata-contractuala-19162631

https://liga2.prosport.ro/seria-1/demisie-din-conducerea-petrolului-dupa-ce-viorel-moldovan-a-fost-mentinut-ca-antrenor-decat-doar-o-planta-de-decor-mai-bine-un-simplu-membru-fondator-19162549

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viorel-moldovan-ramane-antrenorul-petrolului-si-are-mana-libera-sa-pregateasca-echipa-pentru-a-o-duce-in-play-off-ul-de-promovare-de-aceasta-data-conducerea-merge-pe-continuitate-19162333

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 17 Dec. 2020, 18:32 Liga 2
Pe aceeași temă