Petrolul, în fața celui de-al cincilea succes la rând în Liga 2. Nae Constantin vrea victoria cu Ripensia: ”Știm ce avem de făcut și sunt convins că vom arăta și mai bine!” Analiza jucătorilor și reacția lui Antoniu Manolache

Răzvan STÎNGĂ 16 Sep. 2021, 16:03 Liga 2
Petrolul, în fața celui de-al cincilea succes la rând în Liga 2. Nae Constantin vrea victoria cu Ripensia: ”Știm ce avem de făcut și sunt convins că vom arăta și mai bine!” Analiza jucătorilor și reacția lui Antoniu Manolache

Petrolul are patru meciuri la rând terminate cu victorie în Liga 2 și vrea să mențină trendul și în runda a 7-a, când va juca pe teren propriu, cu Ripensia, o formație aflată la mijlocul clasamentului. Confruntarea este programată pentru vineri, de la ora 16:00 și este în format live-text pe Liga2.ro.

Nicolae Constantin: ”Trebuie să scoatem maximum din fiecare confruntare!”

Nicolae Constantin a participat la conferința de presă premergătoare confruntării de pe ”Ilie Oană” și a punctat că se așteaptă la o partidă dificilă, în principal pentru că Ripensia este o formație foarte bine organizată, care cu greu primește gol. Însă, dacă e să ne uităm pe clasament, mai degrabă Petrolul stă mai bine în defensivă.

În primele șase runde a încasat doar un gol, în timp ce gruparea timișoareană a încasat șapte goluri. Constantin vrea victoria, întrucât, cu puțin noroc, Petrolul ar putea urca și pe locul 1 în Liga 2, după etapa a 7-a.

Este un meci important, care poate să ne consolideze poziția pe care o avem în clasament în momentul de față. Vom întâlni o echipă incomodă, bine organizată, care se apără bine, dar ține doar de noi să reușim să o desfacem și să înscriem. Sper ca, la final, să ne trecem toate cele trei puncte în cont.

Cu siguranță că am atras atenția celorlalte echipe și sunt sigur că antrenorul de la Ripensia ne-a analizat bine și o să încerce să ne blocheze și să profite de eventualele noastre slăbiciuni. Dar, știm ce avem de făcut și sunt convins că de la meci la meci vom arăta și mai bine! Trebuie să scoatem maximum din fiecare confruntare!”, a declarat Nicolae Constantin înaintea partidei cu Ripensia, la conferința de presă.

Nicolae Constantin: ”Nu am ce se le reproșez jucătorilor” 

Întrebat de cum i-ar caracteriza pe jucătorii săi până acum, Nicolae Constantin este mulțumit de ei, considerând că s-au prezentat la capacitate maximă, exact cum și-a dorit și după cum a pregătit confruntările:

”Eu, ca antrenor, nu am ce se le reproșez, pentru că se pregătesc foarte bine și cred că și la jocuri s-au prezentat bine din punct de vedere al concentrării. Sunt convins că vor fi la fel și în continuare și este foarte important ca mâine să nu facem greșeli mari. Dacă nu vom comite erori decisive, atunci eu spun că o să câștigăm cele trei puncte.”

Antoniu Manolache: ”Este important pentru noi că nu am primit decât un gol” 

La conferință, Nicolae Constantin l-a avut alături și pe fundașul Antoniu Manolache. Iată ce a declarat acesta despre meciul Petrolului cu Ripensia:

”Trebuie să câștigăm neapărat meciul de mâine, ca să ne menținem acolo, sus, în clasament. Am încredere în echipa noastră și sunt convins că ne vom impune. Este important pentru noi că nu am primit decât un gol, iar acest lucru ne dă încredere. Dacă suntem bine organizați în defensivă, atunci sută la sută o să și înscriem.

Am suferit, timp de un an și jumătate, că am jucat fără spectatori în tribune. Acum, faptul că ne încurajează la fiecare meci cred că se vede și în rezultatele obținute, pentru că altfel intri pe teren atunci când simți susținerea lor. Vrem să le mulțumim că sunt lângă noi și sper să vină în număr cât mai mare la fiecare meci!”

Petrolul, succes categoric în ultimul meci direct cu Ripensia 

În runda a 6-a, Petrolul a învins Unirea Slobozia, în deplasare, cu scorul de 2-0, în timp ce Ripensia a trecut de Astra, pe teren propriu, cu 2-1. Ultimul meci direct dintre cele două a avut loc în septembrie 2020, în sezonul regular al sezonului trecut. Partida s-a jucat la Ploiești, iar ”lupii galbeni” s-au impus la scor, cu 5-0.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures
Video: Petrolul Ploiești

https://liga2.prosport.ro/seria-1/francisc-dican-a-semnat-cu-fk-csikszereda-functia-pe-care-o-are-rolul-sau-la-echipa-ciucana-si-primele-concluzii-trase-19201003

https://liga2.prosport.ro/seria-1/olandezul-el-azzouzi-a-inscris-de-doua-ori-pentru-fc-brasov-intr-un-amical-castigat-la-scor-cu-olimpic-zarnesti-19200998

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ocolul-tarii-cu-autocarul-poli-iasi-va-disputa-trei-meciuri-in-deplasare-intr-un-interval-de-11-zile-timp-in-care-va-parcurge-peste-3-000-de-kilometri-19200990

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-a-plecat-de-miercuri-dimineata-spre-ploiesti-cosmin-petruescu-despre-meciul-cu-petrolul-nu-joaca-intotdeauna-calculele-hartiei-19200986

Răzvan STÎNGĂ 16 Sep. 2021, 16:03 Liga 2
Pe aceeași temă