Petrolul cere sprijinul suporterilor înaintea meciului cu Poli Iași, din optimile Cupei României. Clubul pune la bătaie un tricou oficial de joc cu autografele jucătorilor

Marius ANGHEL 29 Jan. 2021, 18:24 Liga 2
Petrolul cere sprijinul suporterilor înaintea meciului cu Poli Iași, din optimile Cupei României. Clubul pune la bătaie un tricou oficial de joc cu autografele jucătorilor

Nu mai e mult și se împlinește un an de zile de când suporterii n-au mai fost lăsați să intre pe stadioanele din România pentru a urmări meciuri de fotbal. Totul a început în luna martie a anului trecut, când pandemia COVID-19 a oprit pentru mai multe luni fotbalul, care ulterior avea să își reia activitatea, însă fără spectatori.

Petrolul, codașă la rezultate pe teren propriu și lider la punctele obținute în deplasare, în acest sezon de Liga 2

Unii dintre cei mai înfocați suporteri sunt ai echipei ploieștene Petrolul. Clubul visează să revină în Liga 1, însă lipsa susținerii din tribune a fanilor se simte. De exemplu, în acest sezon, pe ”Ilie Oană”, trupa lui Viorel Moldovan a fost foarte modestă, într-un clasament al jocurilor desfășurate pe teren propriu fiind pe locul 17 din 21, cu două victorii, două remize și patru eșecuri. Mai rău stau doar Farul (la golaveraj), CS Mioveni, Aerostar și ”lanterna roșie” Pandurii.

Astfel de rezultate probabil n-ar fi fost posibile niciodată în Liga 2 cu o echipă împinsă de la spate de fanaticii ei spectatori.

În schimb, Petrolul stă cel mai bine în Liga 2 la rezultatele obținute în deplasare. În cele șase jocuri desfășurate până acum are patru victorii, un egal și o înfrângere, fiind la egalitate cu Viitorul Padurii și U Craiova 1948 SA, pe care le devansează însă la golaveraj.

Per total, Petrolul a acumulat 21 de puncte în primele 15 etape în care a jucat de 14 ori și se clasează pe locul 9 în clasamentul general, menținând șanse la accederea în play-off-ul de promovare, unde merg cele mai bune șase echipe din Liga 2 la finalul sezonului regular.

Petrolul își îndeamnă suporterii să cumpere bilete virtuale pentru meciul de Cupa României cu Poli Iași. Un norocos va câștiga un tricou cu semnăturile jucătorilor

Petrolul simte lipsa freamătului tribunei și nu se ferește să o spună. Într-un comunicat postat pe site-ul oficial, gruparea ploieșteană își pune suporterii să achiziționeze bilete virtuale pentru jocul din optimile Cupei României contra prim-divizionarei Politehnica Iași, partidă programată la data de 9 februarie, de la ora 20:30. Numărul tichetelor cumpărate le va arăta jucătorilor lui Viorel Moldovan cât de mult sunt susținuți, chiar și de la distanță.

Însă Petrolul pune la bătaie și un tricou original de joc al echipei, cu semnăturile jucătorilor, pentru un norocos dintre cei care vor achiziționa bilete virtuale. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți.

”Câteva zile au mai rămas până la debutul oficial al „galben-albaștrilor” în noul an! Pe 9 februarie vom primi vizita prim-divizionarei ACSM Politehnica Iași, într-o partidă contând pentru optimile de finală ale Cupa României, o competiție care ne-a adus atâtea satisfacții de-a lungul anilor.

Din păcate, și de această dată vom juca fără spectatori! Ne va lipsi freamătul tribunei, ne vor lipsi încurajările suporterilor pătimași, dar suntem convinși că nu mai este mult și ne vom putea bucura, împreună, de atmosfera unui joc trăit pe stadion!

Până atunci, pentru că știm că vom avea, ca de fiecare dată, susținerea voastră și de dincolo de tribunele arenei „Ilie Oană”, vă invităm să vă cumpărați bilete virtuale pentru această partidă. Puteți, în plus, să câștigați și un tricou original de joc al formației noastre, cu semnăturile „lupilor”, pe care îl vom oferi, prin tragere la sorți, unuia dintre cumpărătorii tichetelor virtuale.

Biletele vor costa 6 lei și vor putea fi procurate doar online, accesând siteul www.entertix.ro. (aici)

Te așteptăm, așadar, să-ți cumperi biletul de colecție și să fii alături de noi, ocupând un loc, fie el și virtual, în templul fotbalului ploieștean!

Vă mulțumim pentru susținere!”, a anunțat Petrolul.

”U” Cluj, mult mai darnică

O inițiativă relativ asemănătoare are și ”U” Cluj pentru meciul din optimile cupei cu UTA, însă ardelenii, pe lângă ”bilete de solidaritate” scoase la vânzare online își pun suporterii să și parieze.

Clubul de la Cluj-Napoca este însă mult mai darnic atunci când vine vorba de oferit tricouri suporterilor. Aceștia vor oferi 20, nu doar unul, cum intenționează Petrolul. Iar tricourile pe care Gabriel Tamaș și compania le vor îmbrăca vor fi unele cu un design ”vintage”, ediție limitată.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/u-cluj-va-avea-echipament-editie-limitata-la-meciul-de-cupa-cu-uta-unul-vintage-cu-mesaje-din-peluza-sepcile-rosii-tricourile-vor-fi-date-apoi-suporterilor-care-19166620

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/programul-optimilor-cupei-romaniei-jocul-de-deschidere-are-sanse-mari-sa-nu-se-dispute-farul-si-u-cluj-au-meciurile-in-ziua-derby-ului-dinamo-fcsb-19166434

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-si-a-reconfigurat-programul-si-se-protejeaza-inaintea-primului-meci-oficial-din-2021-cel-din-cupa-cu-poli-iasi-amicalele-cu-kids-tampa-si-fc-u-craiova-au-fost-anulate-19166999

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-reclamata-la-tas-de-un-jucator-al-echipei-lui-dan-capra-falimentara-in-2016-precedent-periculos-la-care-ar-putea-ajunge-actualul-club-din-ploiesti-19167171

Marius ANGHEL 29 Jan. 2021, 18:24 Liga 2
Pe aceeași temă