Pentru el nu a fost surpriză. CSM Slatina a trecut de FK Miercurea Ciuc, dar Daniel Oprescu simțea că oltenii pot face un meci solid: ”Am avut puţine emoţii. Le știam punctele slabe şi eram sigur că vom obţine un rezultat bun”

Răzvan STÎNGĂ 08 Oct. 2022, 17:40 Liga 2
Pentru el nu a fost surpriză. CSM Slatina a trecut de FK Miercurea Ciuc, dar Daniel Oprescu simțea că oltenii pot face un meci solid: ”Am avut puţine emoţii. Le știam punctele slabe şi eram sigur că vom obţine un rezultat bun”

CSM Slatina e pe val în Liga 2, ajungând la al patrulea meci la rând fără înfrângere. Sâmbătă, oltenii au trecut, pe teren propriu, de FK Miercurea Ciuc, pe care au învins-o fără să primească gol, 2-0. Un gol pe repriză a marcat nou-promovata, pentru un succes surprinzător.

CSM Slatina a învins FK Miercurea Ciuc, scor 2-0

CSM Slatina a deschis scorul grație unei lovituri de la 11 metri. A fost un fault în careu comis de Mark Kovacs asupra lui Luis Nițu, iar Cătălin Doman a transformat, în minutul 34, lovitura de pedeapsă.

În partea secundă, CSM Slatina a marcat pentru 2-0 și a stabilit scorul final prin Luis Nițu, dar faza a plecat de la un henț nesancționat comis de Cătălin Doman, care a recuperat posesia de la ciucani.

  • CSM Slatina: I. Pop – C-tin. Radu (A. Stan 62), Gherghe, Sălcianu, Pisăru – D. Toma, Trașcu – Dav. Oprescu (Trancă 70), Doman (cpt.) (Alexandre Oliveira 80), Leață (Cr. Dinu 70) – L. Nițu (Al. Popovici 80)
    Rezerve neutilizate: Preduț – M. Șerban, M. Manea, Al. Dinu

Daniel Oprescu simțea că echipa CSM Slatina poate obține un rezultat bun cu FK Miercurea Ciuc

La finalul întâlnirii, antrenorul învingătorilor, Daniel Oprescu, a afirmat că se aștepta la un joc bun și la un scor pozitiv din partea elevilor săi, chiar dacă a remarcat faptul că FK Miercurea Ciuc a avut rezultate bune în ultima perioadă în Liga 2, printre care victorii cu Steaua și Unirea Slobozia.

Analiza detaliată făcută de ”principal” a dus la succes, iar CSM Slatina a mai urcat în ierarhia Ligii 2, dorind, la finalul întrecerii, la finalul sezonului regular și ulterior, după ultimele etape din play-off și play-out, o clasare cât mai bună, care să nu dea emoțiile unei posibile reveniri în Liga 3.

În ultimele jocuri avem trei victorii şi un egal, fără să primim gol, suntem între primele echipe ca număr de goluri marcate. Aşa cum spuneam acum câteva etape, vreau ca oamenii să aibă răbdare. Astăzi, i-am simţit mai aproape pe spectatori decât de obicei şi aş vrea să aibă răbdare. Suntem la început, ne dorim nu doar să ne îndeplinim obiectivul, salvarea de la retrogradare, ci să ne clasăm cât mai sus.

Întâlneam o echipă care venea după o serie bună de rezultate, a bătut la Steaua, la Slobozia, dar dintre toate jocurile, la acest meci am avut cele mai puţine emoţii. I-am studiat foarte bine, le-am văzut punctele slabe şi eram convins că vom obţine un rezultat bun”, a declarat antrenorul Daniel Oprescu, la finalul victoriei cu FK Miercurea Ciuc, conform News Flux.

CSM Slatina s-a apropiat la un punct de FK Miercurea Ciuc în ierarhia din Liga 2

Așadar, CSM Slatina s-a aflat la al patrulea rezultat pozitiv în campionatul din Liga 2, după 3-0 cu Ripensia, 1-0 cu Metaloglobus și 0-0 cu FC Brașov. Acum, în urma succesului cu FK Miercurea Ciuc, formația olteană a urcat, momentan, pe locul 7, la un punct în spatele ciucanilor, care sunt imediat pe poziția de deasupra, pe 6.

În runda a 10-a a Ligii 2, CSM Slatina va avea duel cu CSC Dumbrăvița, și ea promovată în divizia a doua vara trecută.

Foto: News Flux

 

 

Răzvan STÎNGĂ 08 Oct. 2022, 17:40 Liga 2
Pe aceeași temă