Partida Unirea Constanța – Steaua se va juca la Buftea. De ce a luat această hotărâre echipa lui Leo Strizu și ce alte variante au mai fost pe listă

Răzvan STÎNGĂ 22 Feb. 2022, 10:47 Liga 2
Partida Unirea Constanța – Steaua se va juca la Buftea. De ce a luat această hotărâre echipa lui Leo Strizu și ce alte variante au mai fost pe listă

Partida dintre Unirea Constanța și Steaua, din prima rundă a Ligii a 2-a din 2022, a 17-a a sezonului regular, nu se va disputa la Techirghiol, acolo unde echipa lui Leonard Strizu și-a jucat, în prima parte a stagiunii, meciurile de pe teren propriu. La Techirghiol sunt lucrări pentru îmbunătățirea suprafeței de joc.

Unirea Constanța – Steaua se joacă la Buftea. Sub 150 de spectatori vor avea acces la meci 

Așa se face că oficialii Unirii Constanța au ales o variantă la îndemână, anume să dispute cel puțin partida cu Steaua la Centrul Național de Fotbal Buftea. Problema e că numărul spectatorilor va fi unul redus, dat fiind faptul că terenul dispune doar de o tribună cu 450 de locuri.

Cum în momentul de față pe stadioane are voie un număr de 30 la sută de spectatori din capacitate, vor fi scoase la vânzare sub 150 de bilete pentru accesul la meci.

Stadioanele din Călărași și Slobozia, printre variantele Unirii Constanța 

Faptul că Unirea Constanța – Steaua se va juca la Buftea a fost confirmat de FRF, în informațiile legate de meci, care va avea loc sâmbătă, 26 februarie, de la ora 12:30. Constănțenii au mai avut și alte variante de stadioane, printre ele cele de la Călărași și Slobozia, pe care evoluază rivalele de campionat, Dunărea și Unirea.

Este posibil ca fanii Stelei să nu beneficieze în mod special de bilete, așa cum sunt acordate echipelor oaspete, aspect evidențiat și de o pagină dedicată suporterilor ”militarilor”, AS47:

Centrul Național de Fotbal Buftea FRF

Meciul din etapa a XVII-a, Unirea Constanța (fcsb 3) vs. Steaua București, se joacă pe terenul din Buftea.

Ținând cont de faptul că tribuna are o capacitate de doar 450 de locuri, iar accesul este, în continuare, limitat din cauza pandemiei, cel mai probabil, suporterii Stelei nu vor beneficia de bilete (în tribună :))”.

Unirea Constanța cu gândul la salvarea de la retrogradare, Steaua cu gândul la play-off

Unirea Constanța începe anul 2022 pe locul 17 din 20 de echipe, cu 8 puncte, la patru puncte de echipa de deasupra, FC Brașov, și cu unul peste formația de sub ea, Dunărea Călărași.

După prima rundă din noul an, a 18-a a sezonului regular, cu Steaua, Unirea Constanța le va mai întâlni pe Astra (deplasare) și Petrolul (acasă).

Steaua are 28 de puncte după 16 etape scurse din sezonul regular al Ligii a 2-a, la egalitate cu locul 5, FC Buzău, și la patru lungimi de locul 4, Concordia Chiajna.

Ultimele două meciuri ale Stelei în 2022, în campionatul regular, după confruntarea cu Unirea Constanța (deplasare), vor fi cu Poli Iași (acasă), Metaloglobus (deplasare).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/calin-moldovan-multumit-de-adversarii-pe-care-i-a-avut-fc-brasov-in-stagiul-din-turcia-chiar-daca-au-fost-unii-de-ligi-inferioare-horia-popa-discutie-aprinsa-cu-presedintele-marginean-19220249

https://liga2.prosport.ro/seria-1/astra-nu-poate-face-apel-la-decizia-de-sanctionare-cu-6-puncte-in-cazurile-de-dopaj-daca-nu-vine-rapid-motivarea-ne-retragem-din-campionat-clubul-nu-are-nicio-legatura-19220245

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cornel-sfaiter-avertizeaza-jucatorii-politehnicii-iasi-mare-atentie-la-meciul-cu-brasovul-noul-presedinte-al-clubului-din-copou-e-sincer-in-privinta-campaniei-de-achizitii-19220241

https://liga2.prosport.ro/seria-1/bogdan-rotar-a-ales-selimbarul-si-pentru-a-reintra-in-atentia-selectionerilor-dupa-ce-la-miercurea-ciuc-n-a-prea-jucat-sper-sa-am-evolutii-bune-si-sa-fiu-din-nou-chemat-la-nationala-19220232

 

Răzvan STÎNGĂ 22 Feb. 2022, 10:47 Liga 2
Pe aceeași temă