Părți pozitive și mai puțin bune remarcate de Adrian Mihalcea, după succesul Unirii Slobozia cu Dacia Unirea: ”Nu s-a pus problema învingătoarei.” Antrenorul, despre subiectul pe care l-a caracterizat drept un ”dezastru” și echipele care fac figurație

Așa cum era de așteptat, Unirea Slobozia nu a avut emoții în etapa a 17-a din Liga 2, prima din 2022, pe terenul Daciei Unirea Brăila. A învins fără probleme în deplasare, cu scorul de 3-0, în urma golurilor lui Constantin Toma (min. 8 și 90+2) și Vadim Gulceac (min. 26).

Adrian Mihalcea: ”Nu cred că s-ar fi pus problema învingătorului astăzi, dar scorul a fost doar 3-0” 

Antrenorul Adrian Mihalcea nu și-a pus problema ca Unirea Slobozia să nu câștige, precizând la finalul confruntării de la Brăila că, din punctul său de vedere, singura necunoscută ținea de scorul final. Însă, ”principalul” se aștepta la o atitudine puțin diferită a jucătorilor săi, să abordeze meciul exact cum l-ar fi abordat în cazul în care ar fi întâlnit o formație din fruntea Ligii a 2-a.

Mihalcea, despre terenul de la Brăila, utilizarea unui portar de 16 ani și echipele care fac ”figurație” 

Adrian Mihalcea a vorbit, printre altele, și despre terenul de la Brăila, unul rău, cel mai rău din campionat, care a pus probleme echipelor care au jucat acolo și în prima parte a sezonului, dar și despre portarul pe care a mizat, Ștefan Ciupercă (16 ani). Unirea Slobozia a fost nevoită să apeleze la el pentru că Ionuț Gurău e suspendat, iar Ionuț Poiană s-a accidentat.

Nu cred că s-ar fi pus problema învingătorului astăzi, dar scorul a fost doar 3-0. M-a interesat să avem ritm competițional pe un teren care nu arată a teren de fotbal, din păcate. E un dezastru! Sunt mai mult uimit de ce se întâmplă și în Liga 2, unde trei-patru echipe vor face figurație. În tur unele au câștigat cu 15-0, acum vor fi altele, nu e competiție. Nu simt că putem progresa în felul acesta.

A fost un joc bun acum, noi ne-am făcut un plan pentru aceste ultime meciuri, pentru a încerca, cu toate că nu e la mâna noastră, să ajungem în play-off. Dacă nu e posibil, să adunăm cât mai multe puncte pentru play-out.

Dacă m-a nemulțumit ceva, a fost atitudinea. Dacă tratezi superficial fazele și intri pe teren crezând că totul ți se cuvine, atunci poți avea surprize. Orgolii nu există, nici nu-i știau jucătorii mei pe cei de la Brăila.

Avem probleme în poartă, știm foarte bine ce s-a întâmplat cu Gurău, dar nu comentez. Portarul senior, celălalt (n.r. – Poiană), care ar fi apărat cu siguranță, s-a accidentat. Am apelat la un puști, îl felicit, a avut atitudine, faptul că echipa nu a luat gol e un mare plus pentru el. El crește cu noi, noi mai avem copii și îi veți vedea pe parcursul campionatului, a spus Adrian Mihaclea la finalul jocului de la Brăila.

  • Unirea Slobozia în meciul cu Dacia Unirea Brăila: Ciupercă – Ibrian, I. Dinu, Perju, C-tin. Toma (cpt.) – Coadă, Ant. Cruceru (Mih. Lemnaru 89) – Rob. Silaghi Mustacă (62), Greu, Afalna (Bolohan 77) – Gulceac (Seb. Ivan 77).
    Rezerve neutilizate: Poiană – Trașcu, D. Mihai, Gab. Lazăr, Gherghiceanu.

Adrian Mihalcea, despre meciul din runda următoare: ”Jucăm cu Călărași, tot o echipă cu probleme”

Acum, pentru Unirea Slobozia va urma, teoretic, un alt meci facil, cu Dunărea Călărași, tot în deplasare. Analiza lui Adrian Mihalcea:

”Vom avea un alt meci săptămâna următoare, cu Călărași, tot o echipă cu probleme. Vom încerca să ajungem la un nivel competițional bun. Avem noroc cu aceste două jocuri din începutul de an și sper ca la cel cu Ripensia, care va fi mai greu, să fim în formă maximă”.

Unirea Slobozia a ajuns la 27 de puncte în urma acestui succes de sâmbătă, de la Brăila, și ocupă locul 8, având în continuare șanse la play-off. Dacă runda următoare va întâlni Dunărea Călărași în deplasare, în ultima etapă a sezonului regular va întâlni Ripensia, pe teren propriu.

Foto: Petronel Tudor / Info Ialomița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/esec-pe-toate-planurile-pentru-autoritatile-timisorene-in-ceea-ce-priveste-stadioanele-licitatia-pentru-arena-de-tip-lego-un-fiasco-total-nu-s-a-prezentat-nimeni-19220701

https://liga2.prosport.ro/seria-1/stadionul-dan-paltinisanu-se-inchide-presedintele-cj-timis-ofera-o-solutie-ridicola-pentru-poli-timisoara-sa-joace-meciurile-de-acasa-in-afara-orasului-19220686

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marian-stoenac-a-semnat-cu-viitorul-pandurii-si-revine-la-echipa-lui-sarcina-dupa-3-ani-nu-ma-sperie-faptul-ca-s-a-intrat-in-insolventa-exclusiv-19220692

https://liga2.prosport.ro/seria-1/restructurari-la-poli-iasi-suma-pe-care-o-vor-economisi-dupa-ce-doamnele-de-la-contabilitate-si-cei-de-la-magazinul-din-iulius-mall-au-fost-concediati-19220680

Pe aceeași temă