Panică în vestiarul echipei Poli Iași, după meciul cu FK Csikszereda! Un membru al staffului tehnic și-a pierdut cunoștința și a fost dus cu ambulanța la spital

Narcis POHOAȚĂ 15 Oct. 2021, 12:31 Liga 2
Panică în vestiarul echipei Poli Iași, după meciul cu FK Csikszereda! Un membru al staffului tehnic și-a pierdut cunoștința și a fost dus cu ambulanța la spital

Ieșenii au trăit o spaimă teribilă după meciul de la Miercurea Ciuc, cu FK Csikszereda, pierdut joi seară cu scorul de 1-3 în cadrul etapei a 10-a a Ligii 2.

La scurt timp după terminarea partidei, asistentului medical al echipei ieșene, Andrei Gâdea (foto jos), i s-a făcut rău și și-a pierdut cunoștința în vestiar. Oficialii Politehnicii au intervenit rapid și i-au acordat primul ajutor, apelând și la medicul formației gazdă, după care Gâdea a fost transportat cu ambulanța la spital, unde a fost stabilizat.

Costel Enache: ”Andrei a avut emoții foarte mari, a trăit intens partida. Băuse vreo cinci cafele în timpul zilei și i s-a făcut un pic rău”

Antrenorul Politehehnicii Iași, Costel Enache, a explicat că asistentului i s-a făcut rău încă din timpul partidei, din cauza emoțiilor.

”Andrei e un tip extraordinar, un băiat superpreocupat, implicat sută la sută, care trăiește alături de noi la intensitate maximă. Chiar dacă nu suntem la Champions League, și noi trăim cu intensitate fiecare moment. În timpul meciului, Andrei a avut emoții foarte mari, a trăit intens partida. Băuse vreo cinci cafele în timpul zilei și i s-a făcut un pic rău, iar doctorii de la salvarea de la teren i-au dat un diazepam care l-a pus la pământ. După meci, efectiv era inconștient în vestiar. Unul dintre colaboratorii mei vorbea cu el și a văzut că nu percuta, avea ochii pierduți, duși în sus. Am intervenit repede cei care au fost în vestiar, am chemat și doctorul de la echipa gazdă, am chemat salvarea înapoi la stadion, s-au făcut intervenții de prim ajutor. Andrei a fost dus la urgențe, pus în perfuzii și și-a revenit. Acum e bine, e acasă, la Iași”, a declarat la Radio HIT Iași Costel Enache.

În urma eșecului cu FK Csikszereda, Poli Iași a fost egalată de echipa din Miercurea Ciuc, ambele având acum câte 12 puncte și situându-se pe locurile 9, respectiv 10, moldovenii având un golaveraj superior, 14-12, față de 13-18.

În etapa a 11-a, Poli Iași joacă sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 11:00, acasă, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, iar FK Csikszereda are meci tot atunci, în deplasare, la Metaloglobus București.

Narcis POHOAȚĂ 15 Oct. 2021, 12:31 Liga 2
Pe aceeași temă