Pană revine la Farul: „Noi zicem că am ales cea mai bună soluție”

Marius ANGHEL 14 Jul. 2014, 12:22 Liga 2
Pană revine la Farul:**

După ce și-au numit un nou președinte, pe Auraș Brașoveanu, Farul Constanța va avea și un nou antrenor principal odată cu startul pregătirilor de vară. Înlocuitorul lui Ștefan Nanu pe banca tehnică este Marian Pană (45 de ani), fostul tehnician al echipei Metalul Reșița. Pană revine la Farul, formație pe care a mai pregătit-o acum trei ani pentru un tur de campionat.

„Marian Pană este un tehnician tânăr, care a mai activat la Constanța, cu rezultate. La fel de bine a antrenat însă și alte echipe. Noi zicem că am ales cea mai bună soluție. L-au recomandat munca depusă, rezultatele obținute și seriozitatea în tot ceea ce face. Am avut discuții și cu alți antrenori, printre care și Ioan Sdrobiș. Unii au semnat însă cu alte echipe, iar, în cazul altora, poate nu am fost prea convingători. Din staff-ul lui Marian Pană vor face parte doi constănțeni, secundul și antrenorul cu portarii. Așa cum am spus, vrem să punem accent, atât în lot, cât și în echipa tehnică, pe elementul local”, a spus, pentru Ziua de Constanța, Auraș Brașoveanu, președintele FC Farul.

Marian Pană va ajunge astăzi la Constanța, iar după-amiază, de la ora 17:00, va da startul pregătirii „marinarilor”.

Ca antrenor cu portarii va continua Gică Mina, în vreme ce secundul va fi un fost jucător al Farului pe care și-l alege Marian Pană. „M-am pus de acord cu oficialii constănțeni. Știu că va fi foarte greu și că lotul este restrâns, dar eu am mai antrenat în condiții asemănătoare la Farul și am reușit să fac o formație bună atunci. Obiectivul nostru e să clădim o echipă care să se claseze pe primele șase locuri în clasament”, a spus și Marian Pană pentru sursa citată.

Marius ANGHEL 14 Jul. 2014, 12:22 Liga 2
Pe aceeași temă