Ovidiu Burcă, laude pentru jucători după partida FK Miercurea Ciuc – Dinamo: ”Am avut personalitate și curaj”. Antrenorul are speranțe că vor veni seriile cu victorii

Andrei PASCU 04 Nov. 2022, 14:13 Liga 2

Ovidiu Burcă a fost mândru de jucătorii săi după remiza cu FK Miercurea Ciuc, de joi seară, scor 0-0, în cadrul etapei a 13-a a Ligii 2.

Chiar dacă Dinamo continuă să nu câștige și riscă să mai piardă puncte în raport cu formațiile din prima parte a clasamentului, antrenorul este încântat de modul în care au evoluat elevii lui.

Doar golul i-a lipsit lui Dinamo cu FK Miercurea Ciuc, e de părere Ovidiu Burcă

Dinamo începe să arate din ce în ce mai bine, iar Ovidiu Burcă a lăudat evoluția de la Miercurea Ciuc, văzând multă determinare și curaj pe teren, după cum a afirmat la interviurile de la finalul întâlnirii cu gruparea lui Francisc Dican.

Burcă e convins că, dacă Dinamo va avea astfel de prestații și în rundele următoare, cu siguranță vor fi legate și victoriile. Oricum, ”câinii” au ajuns la șase meciuri fără eșec în Liga 2, dar totalul e de opt dacă punem în cont și cele două confruntări din Cupa României, 1-0 cu Viitorul Pandurii și 0-0 cu ”FC U” Craiova.

Ovidiu Burcă, mândru de jucătorii lui Dinamo în urma partidei cu FK Miercurea Ciuc: ”Personalitatea și curajul cu care a jucat echipa mi-au plăcut foarte mult”

La fel cum a afirmat la finalul întâlnirii cu Metaloglobus, din urmă cu trei runde, Ovidiu Burcă a remarcat că echipele se motivează suplimentar când întâlnesc Dinamo.

”Am făcut un meci foarte bun, ne-a lipsit doar golul. În rest, am controlat jocul, am simțit că echipa începe să joace așa cum ne dorim. Ne-a lipsit doar golul, am făcut totul bine până în fața porții.

Sunt convins că vor veni și victoriile, personalitatea și curajul cu care a jucat echipa mi-au plăcut foarte mult. Cred că asta trebuie să facem, să jucăm ca o echipă mare, până la urmă suntem Dinamo. Am jucat cu personalitate, așa cum îi stă bine lui Dinamo.

Toți care joacă împotriva noastră au o motivație în plus, vor să demonstreze, e foarte bine. De aceea, trebuie să fim la o intensitate maximă meci de meci. Dar, din nou, cred că azi am făcut un meci bun, i-am felicitat pe băieți, țin să felicit și Miercurea Ciuc, se fac lucruri bune aici.

Și aici, și la Sepsi se întâmplă lucruri foarte frumoase, cred că fotbalul românesc poate să beneficieze de ele”, a declarat Ovidiu Burcă la finalul partidei, conform FK Miercurea Ciuc.

  • Dinamo: Oncescu – Moura, Giafer, Patriche (cpt.), Amzăr (A. Șerban 79′) – Iglesias, Bena, Gorka Larrucea – Ghezali, Al. D. Pop (Buhăescu 58′), Bani
    Rezerve neutilizate: Dujmovic – Dudea, Iul. Roșu, Borcea, N. Roșu, Delciu, Andr. Florescu

Dinamo, momentan pe locul 9 în Liga 2. FK Miercurea Ciuc e pe 4

În urma remizei cu FK Miercurea Ciuc, Dinamo a ajuns la șase rezultate pozitive la rând în campionatul Ligii 2. După victoria cu Unirea Slobozia, scor 1-0,”câinii” au reușit să ia un punct cu Minaur Baia Mare, echipă nou-promovată în divizia a doua vara trecută, scor 1-1, iar apoi au învins la limită Ripensia, cu scorul de 1-0, și Metaloglobus, scor 2-1. Runda trecută, Dinamo a făcut 0-0 cu CSM Slatina.

Momentan, pentru că nu s-a mai jucat vreun alt meci din etapa a 13-a, Dinamo a urcat pe locul 9 în clasamentul din Liga 2, cu 18 puncte. De partea cealaltă, FK Miercurea Ciuc e pe locul 4, cu 22 de puncte.

Foto: Zoltan Pal / FK Miercurea Ciuc
Video: FK Miercurea Ciuc

https://liga2.prosport.ro/seria-1/soarta-a-tinut-cu-fk-miercurea-ciuc-in-partida-cu-dinamo-francisc-dican-reactie-la-cald-dupa-jocul-cu-cainii-se-poate-spune-ca-am-avut-putin-noroc-19252127

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-cauta-revansa-la-dumbravita-comuna-in-care-a-fost-eliminata-rusinos-din-cupa-romaniei-leo-grozavu-inca-in-asteptarea-primului-succes-pe-banca-moldovenilor-19252123

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-are-pretentii-de-la-jucatorii-sai-inaintea-partidei-de-la-chiajna-vreau-sa-vad-continuitate-astept-o-confirmare-ca-putem-lega-trei-patru-meciuri-bune-19252119

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dorinel-munteanu-iese-in-fata-si-e-categoric-inaintea-intalnirii-unirea-slobozia-sc-otelul-vreau-implicare-am-suferit-la-duelurile-individuale-neamtul-19252063

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-dinamo-se-joaca-de-la-ora-2000-in-deschiderea-etapei-a-13-a-a-ligii-2-pe-harghiteni-ii-napadesc-amintiri-frumoase-de-la-primul-joc-contra-adversarului-de-astazi-19252055

Andrei PASCU 04 Nov. 2022, 14:13 Liga 2
Pe aceeași temă