Soarta a ținut cu FK Miercurea Ciuc în partida cu Dinamo. Francisc Dican, reacție la cald după jocul cu ”câinii”: ”Se poate spune că am avut puțin noroc”

Andrei PASCU 04 Nov. 2022, 13:03 Liga 2

FK Miercurea Ciuc a remizat în debutul rundei a 13-a din Liga 2, cu Dinamo, pe teren propriu, scor 0-0. A fost o partidă în care ”câinii” puteau da lovitura în câteva rânduri, puteau marca, iar acest detaliu a fost recunoscut și de antrenorul ciucanilor, Francisc Dican, la interviuri, la finalul confruntării.

FK Miercurea Ciuc, remiză cu Dinamo în deschiderea rundei a 13-a din Liga 2. Francisc Dican a declarat că echipa sa a avut și noroc

În partea a doua, ambele echipe au mizat pe contraatacuri, motiv pentru care Dinamo a fost și ea periculoasă, dar portarul gazdelor, Szilard Gyenge, a avut câteva intervenții excelente și a scos execuțiile jucătorilor adverși.

Strategia pusă în teren de Dican a facilitat contraatacurile pentru Dinamo, dar formația lui Ovidiu Burcă nu a fost nici de această dată exactă la finalizare, așa cum nu a fost nici în partida trecută.

Alexandru-Darius Pop a și marcat pentru formația bucureșteană, în ultimele minute ale primei reprize, în minutul 41, dar reușita sa a fost anulată pe motiv de offside.

Francisc Dican, după FK Miercurea Ciuc – Dinamo: ”Se poate spune că am avut puțin noroc”

A fost și norocul de partea FK Miercurea Ciuc, după cum a spus ”principalul” gazdelor de joi seară, dar simte că remiza trebuie neapărat ștearsă cu un succes în runda următoare, cu Unirea Constanța, în deplasare, într-un joc care pare la îndemână la prima vedere.

A fost un meci dificil, ne așteptam la asta. Prima repriză a fost mai echilibrată, în a doua repriză am încercat să atacăm mai mult, iar contraatacurile oaspeților au fost periculoase. Se poate spune că am avut puțin noroc și Szilard (n.r. – portarul Szilard Gyenge) a avut două intervenții bune.

(N.r. – Ce a lipsit pentru a câștiga?) Încrederea! Am avut totul pentru acest meci, suporteri, a fost și televizată partida. Dacă nu îți place nici acum să joci, nu știu ce alt argument ar ajuta.

Acest punct este valoros, dar trebuie să câștigăm următorul meci”, a precizat Francisc Dican, conform site-ului oficial al ciucanilor, dintr-o traducere din limba maghiară.

  • FK Miercurea Ciuc: Gyenge – M. Kovacs, Kelemen (cpt.), Apro – Gal-Andrezly, L. Kavacs (Panos 65′), Vereș, P. Pîrvulescu (P. Ivanovici 15′) – El Sawy (T. Suciu 84′), Jelena, Jebari (Schieb 84′). Rezerve neutilizate: Karacsony – Csiszer, R. Takacs, Nemanic, Sandor.

FK Miercurea Ciuc rămâne în rândul echipelor de play-off, Dinamo e abia pe 9

Pe locul 4 se află FK Miercurea Ciuc în urma remizei cu Dinamo, după 13 partide jucate în Liga 2, având 22 de puncte. E la egalitate cu Unirea Slobozia și SC Oțelul, care încă nu au evoluat în această rundă.

Ciucanii sunt la diferență de patru puncte de liderul din acest moment, Steaua, și la trei puncte de locul 2, Unirea Dej. În runda următoare, formația lui Francisc Dican va întâlni Unirea Constanța în deplasare, la Clinceni.

De partea cealaltă, Dinamo e pe locul 9, cu 18 puncte, iar în runda a 14-a va întâlni CSC Dumbrăvița, pe teren propriu.

Foto: Zoltan Pal / FK Miercurea Ciuc

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-dinamo-se-joaca-de-la-ora-2000-in-deschiderea-etapei-a-13-a-a-ligii-2-pe-harghiteni-ii-napadesc-amintiri-frumoase-de-la-primul-joc-contra-adversarului-de-astazi-19252055

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-etapelor-13-si-14-din-liga-2-derby-ul-dintre-primele-doua-clasate-se-joaca-luni-sase-echipe-vor-juca-si-in-cupa-19251865

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-etapelor-13-si-14-din-liga-2-derby-ul-dintre-primele-doua-clasate-se-joaca-luni-sase-echipe-vor-juca-si-in-cupa-19251865

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-are-pretentii-de-la-jucatorii-sai-inaintea-partidei-de-la-chiajna-vreau-sa-vad-continuitate-astept-o-confirmare-ca-putem-lega-trei-patru-meciuri-bune-19252119

https://liga2.prosport.ro/seria-1/veste-mare-in-ghencea-actul-prin-care-steaua-se-poate-asocia-si-obtine-dreptul-la-promovare-in-prima-liga-ordinul-emis-de-vasile-dincu-inainte-sa-demisioneze-din-functia-de-ministru-al-apararii-19252048

 

 

 

Andrei PASCU 04 Nov. 2022, 13:03 Liga 2
Pe aceeași temă