Oțelul și „Legile lui Murphy”: ce începe prost, la echipa de fotbal gălățeană se poate termina bine

Oțelul și
  • Echipa gălățeană a încheiat meciurile din acest an cu un scor diametral opus celui cu care a început sezonul în liga secundă.


Murphy n-a fost la ultimul meci din acest an al echipei de fotbal Oțelul, astfel că un sezon care a început prost, cu înfrângere categorică, scor 3-0, pe terenul celor de la FC Clinceni în primul meci al campionatului, nu s-a terminat și mai prost. Dimpotrivă, în ultima partidă a anului, echipa gălățeană a obținut cea mai categorică victorie din acest sezon, 3-0 cu Rapid CFR Suceava, întrerupând la ultima ocazie avută în 2015 o serie neagră, de 12 partide la rând în care n-a putut să câștige.

Totuși, antrenorul Daniel Florea a spus că echipa sa nu a jucat chiar așa cum și-ar fi dorit, dar de data aceasta a avut șansa care i-a lipsit în multe din partidele anteriroare. „Îmi felicit echipa, pentru că a fost un meci foarte greu, în condițiile în care am avut accidentați foarte mulți și am jucat și în zece. Ne bucurăm foarte mult că am reușit, sunt foarte importante aceste puncte. Nu s-a schimbat mai nimic în jocul nostru, am marcat trei goluri și pentru că am avut șansă mai mult ca niciodată. Jocul nu a fost chiar cum mă așteptam, dar important este că am marcat și, când câștigă echipa, toată lumea este fericită”, a declarat Florea.

În urma acestei victorii, cei de la Oțelul au intrat în vacanța de iarnă ceva mai liniștiți din punct de vedere al clasamentului, reușind să mărească de la un punct la patru distanța fața de ultimul loc, singurul de pe care se retrogradează direct la finalul sezonului regulat, înainte de play-out.

Campionatul urmează să fie reluat pe 27 februarie, în ultima parte a returului Oțelul mai având de disputat șapte partide.

Articol scris de Marian CĂ‚PĂ‚ȚÎNĂ‚
Foto: Sorin PANĂ‚
 

Pe aceeași temă