Kyros Vassaras și arbitrul Robert Avram, atacați de primarul din Tunari și de președintele clubului aproape retrogradat. ”Dnul Vassaris, ne mai ciupiți mult cu arbitrajul? Nu mai avem loc pe corp de la ciupituri!” / ”Execuție în stil MAFIOT!”

Marius ANGHEL 09 Apr. 2024, 14:25 Liga 2
Kyros Vassaras și arbitrul Robert Avram, atacați de primarul din Tunari și de președintele clubului aproape retrogradat. ”Dnul Vassaris, ne mai ciupiți mult cu arbitrajul? Nu mai avem loc pe corp de la ciupituri!” / ”Execuție în stil MAFIOT!”

CS Tunari a înregistrat în weekendul trecut primul punct sub conducerea noului său antrenor, în două jocuri, iar menținerea în Liga 2 devine și mai complicată.

Echipa ilfoveană a remizat în deplasare la Slatina, scor 1-1 cu CSM, în etapa a 2-a din play-out, Grupa B, cu un gol marcat la scurt timp după ce suferise o eliminare, însă a fost egalată la ultima fază a partidei. După joc, antrenorul Dan Alexa a criticat arbitrajul, iar la postarea clubului pe pagina sa de Facebook cu rezultatul înregistrat a comentat, așa cum o face de obicei, primarul din Tunari.

De această dată, Cristian Niculae a avut un mesaj cu țintă directă: președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras!

Inclusiv președintele clubului din Tunari a avut un mesaj incredibil privind arbitrajul!

Dan Alexa, după 1-1 cu CSM Slatina: ”Arbitrajul a fost o execuţie, mă refer la manieră, nu doar la eliminare, maniera a fost tendenţioasă”

Partida susținută sâmbătă, pe stadionul 1 Mai din Slatina, în etapa a 2-a a play-out-ului Ligii 2, l-a avut ca arbitru central pe Robert Avram (Piteşti), iar ca asistenți au fost Gabriel Neagu (Călăraşi) și Eugen Petre Alexandru (Buzău). Observatorul arbitrilor a fost Iulian Spătaru (Timişoara).

Meciul dintre CSM Slatina și CS Tunari s-a terminat la egalitate, scor 1-1, după ce oaspeții au deschis scorul în minutul 64, prin Atanas Trică, la trei minute distanță după ce Paul Mitrică a fost eliminat. Gazdele au alergat apoi după egalare și au reușit-o în minutul 90+3, prin Denis Dragu.

După joc, Dan Alexa, antrenorul echipei din Tunari, acuza arbitrajul lui Robert Avram, un central care aproape că nu are meci condus la finalul căruia să nu existe decizii controversate.

”Un 1-1 mincinos! 11 la 11 am fost echipa mai bună, am ratat situaţii foarte mari la 0-0, ce pot să spun… . Îmi felicit jucătorii, din păcate am ajuns într-o situaţie în care nu avem voie să facem paşi greşiţi. Deşi echipa arată potenţial, am spus-o imediat după meciul cu Chindia, din păcate sunt puţine meciuri, este foarte greu să ne salvăm de la retrogradare. Cred astăzi că meritam să câştigăm, iar arbitrajul a fost o execuţie, mă refer la manieră, nu doar la eliminare, maniera a fost tendenţioasă”, a spus Alexa, citat de News Flux.

Primarul din Tunari simte că echipa comunei nu mai are are loc pe corp de atâtea ciupituri făcute de arbitrii lui ”Vassaris”

La postarea clubului privind rezultatul meciului de la Slatina a comentat și primarul Tunariului, cel care obișnuiește să facă acest lucru, însă, de obicei, are mesaje de înjurajare. De această dată, Cristian Niculae vorbește despre ghinion, dar are și o întrebare publică adresată președintelui Comisiei Centrale a Arbitrilor, grecului Kyros Vassaras, cât și o remarcă naționalistă.

Nicolae i-a scris greșit numele grecului, Vassaris în loc de Vassaras.

”Avem ghinion … dar , Dnul Vassaris , ne mai ciupiți mult cu arbitrajul ? Nu mai avem loc pe corp de la ciupituri . Dar ce mai conteaza fotbalul , oricum am dat tot ce am avut de preț străinilor … muncim pt străini , alergam pt străini .”, sună mesajul lui Cristian Nicolae, care crede, probabil, că Kyros Vassaras, șeful CCA, își îndreaptă privirea către CS Tunari, o echipă care avea șanse mici de salvare de la retrogradare încă din finalul sezonului regular.

Poate Cristian Niculae nu știe, însă nu Kyros Vassaras este cel care face delegările la meciurile din Liga 2, ci Eduard Dumitrescu, fost arbitru asistent din Piteşti, acum membru CCA și președinte al Comisiei de Arbitri din cadrul AJF Argeș.

Președintele CS Tunari, comentariu despre arbitrajul lui Robert Avram: ”Executie in stil MAFIOT!”

În afară de Cristian Nicolae, printre cei care au comentat la postare clubului s-au numărat și președintele CS Tunari, Lucian Costache, dar și directorul de comunicare al echipei, Adiță Voicu.

”Executie in stil MAFIOT!
E suficient acest cuvant …ROBERT AVRAM”, a comentat Lucian Costache, la mesajul său, care primit un ”like” inclusiv de la CS Tunari, lăsând un mesaj răspuns și primarul Nicolae: o mizerie …”

”Cel mai dureros este atunci când nu bați și după meci vin jucătorii adverși sa ti spună: «Cea mai buna echipa pe care am întâlnit o pe teren propriu sezonul asta»” sau ”Singuri împotriva tuturor!”, au fost două dintre mesajele directorul de comunicare Adiță Voicu. Acesta a comentat și la mesajul primarului, referitor la străini: ”Și în istoria noastră ca nație a fost la fel…mereu tribut la alții, mereu pentru alte neamuri….trist ….urata e nedreptatea”.

CS Tunari poate deveni matematic retrogradată în Liga 3 la finalul etapei programată sâmbătă

Cu această remiză de la Slatina, CS Tunari a ajuns să aibă 17 puncte în clasament, în Grupa B a play-out-ului Ligii 2, să rămână pe locul 6, direct retrogradabil, iar distanța față de prima echipă aflată deasupra s-a mărit la nouă puncte, în condițiile în care Viitorul Pandurii a câștigat în deplasare la Progresul Spartac (scor 3-1).

Imediat deasupra Tunariului sunt acum CSM Slatina și Viitorul Pandurii, ambele cu câte 26 de puncte, slătinenii având și un meci mai puțin disputat.

Cum din play-out au mai rămas de disputat cinci etape, iar Tunariul mai are de jucat doar patru meciuri, atunci posibilitatea de a o depăși pe Viitorul Pandurii sau CSM Slatina este tot mai mică. Ilfovenii mai au jocuri cu Concordia Chiajna (acasă), Viitorul Pandurii (deplasare), Steaua (acasă) și Progresul Spartac (deplasare).

Dacă va pierde sâmbătă contra Concordiei, CS Tunari va deveni matematic retrogradată și va închide orice miză pentru meciurile rămase de disputat în ultimele patru etape din Grupa B a play-out-ului Ligii 2. Progresul Spartac, ultima clasată, este matematic retrogradată încă din finalul sezonului regular, ea având un singur punct acumulat în această ediție a eșalonului secund.

Foto: News Flux

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-programul-etapelor-3-si-4-din-play-off-si-etapei-3-din-play-out-19305648

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-tunari-nu-a-invins-la-csm-slatina-19305376

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-doar-remiza-contra-cs-tunari-19305358

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-2-din-play-out-toate-jocurile-incep-la-ora-1100-inca-doua-echipe-isi-pot-asigura-matematic-mentinerea-in-esalon-19305216

Marius ANGHEL 09 Apr. 2024, 14:25 Liga 2
Pe aceeași temă