Dan Alexa a criticat arbitrajul din partida CSM Slatina – CS Tunari: ”A fost execuţie!” Ilfovenii au condus în inferioritate numerică până după minutul 90

Andrei PASCU 06 Apr. 2024, 17:51 Liga 2
Dan Alexa a criticat arbitrajul din partida CSM Slatina - CS Tunari: ”A fost execuţie!” Ilfovenii au condus în inferioritate numerică până după minutul 90

CS Tunari este la nouă puncte de salvarea de la retrogradare, mai având patru meciuri de disputat în play-out-ul Ligii 2, în Grupa B, acolo unde a fost repartizată. Nici al doilea duel nu a adus victoria pentru ilfoveni, care au făcut 1-1 pe terenul echipei CSM Slatina.

A fost și a doua partidă oficială a ilfovenilor cu Dan Alexa la conducerea băncii tehnice, venit în locul lui Ștefan Odoroabă, chiar după ultima rundă a întrecerii regulare. CS Tunari putea obține victoria la Slatina, pentru că a condus deși a avut om în minus pe teren.

CS Tunari, om în minus, dar avantaj pe tabelă până spre finalul partidei cu Slatina

Alexa a încercat să pună cât mai multe la punct în pauza competițională, iar primul test oficial, contra Chindia Târgoviște, a consemnat un prim eșec, scor 2-3. Acum, în meciul al doilea, din etapa a 2-a a play-out-ului Ligii 2, a fost înregistrat un alt rezultat decât victoria, o remiză contra CSM Slatina.

În partida din județul Olt, lucrurile s-au complicat pentru CS Tunari din minutul 61, când a fost eliminat direct Paul Mitrică, după un fault asupra lui Cătălin Doman. Cu toate acestea, din minutul 64 echipa lui Dan Alexa a marcat și spera la o victorie surprinzătoare.

A punctat Atanas Trică, dar finalul de meci a fost de coșmar pentru oaspeții jocului de sâmbătă. În minutul 90+3 a punctat Denis Dragu (foto, înainte ca mingea șutată de el să intre în poartă) pentru CSM Slatina, iar partida s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

  • CS Tunari, în partida contra CSM Slatina: Isvoranu – Wiktorski, Mih. Leca, Al. Sima, Plumbuitu, Bobea, L. Ion, P. Mitrică, Sin, Ivanovski (cpt.), Mih. Ene
    Rezerve: Ciontoș – Giafer, Vas. Constantin, Ad. Petre, Bustea, Florică, Dr. Gheorghe, Trică, Melniciuc

Dan Alexa a criticat arbitrajul din partida CSM Slatina – CS Tunari

Dan Alexa a criticat arbitrajul, dar a remarcat evoluția bună a jucătorilor săi. Referitor la brigada condusă de Robert Avram (Piteşti), antrenorul a declarat că a avut un stil tendențios, pro CSM Slatina. Nu doar la eliminare s-a referit Alexa, ci și la alte momente din meci.

Un 1-1 mincinos! 11 la 11 am fost echipa mai bună, am ratat situaţii foarte mari la 0-0, ce pot să spun… . Îmi felicit jucătorii, din păcate am ajuns într-o situaţie în care nu avem voie să facem paşi greşiţi.

Deşi echipa arată potenţial, am spus-o imediat după meciul cu Chindia, din păcate sunt puţine meciuri, este foarte greu să ne salvăm de la retrogradare. Cred astăzi că meritam să câştigăm, iar arbitrajul a fost o execuţie, ma refer la manieră, nu doar la eliminare, maniera a fost tendenţioasă”, a spus Dan Alexa la finalul partidei, citat de News Flux.

Doar o minune mai salvează CS Tunari de la retrogradare

CS Tunari ocupă locul 6, penultimul, în Grupa B a play-out-ului Ligii 2, cu 17 puncte, iar în runda a 4-a din grupa pentru evitarea retrogradării va întâlni Concordia Chiajna, pe teren propriu. Va sta în runda următoare, a 3-a.

Apoi, CS Tunari le va mai înfrunta pe Viitorul Pandurii (etapa 5, deplasare), Steaua (etapa 6, acasă) și Progresul Spartac (etapa 7, deplasare). Aceasta din urmă este deja matematic retrogradată.

Foto: News Flux

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-doar-remiza-contra-cs-tunari-19305358

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-a-castigat-meciul-din-play-out-cu-csm-resita-19305353

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cfc-arges-succes-clar-in-partida-cu-acsm-ceahlaul-19305326

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-selimbar-si-corvinul-au-remizat-in-etapa-2-din-play-off-ul-ligii-2-19305333

https://liga2.prosport.ro/seria-1/argesul-lui-neagoe-a-dat-de-pamant-cu-ceahlaul-lui-pustai-19305319

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-alexandria-oficial-in-liga-3-19305316

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-2-din-play-out-toate-jocurile-incep-la-ora-1100-inca-doua-echipe-isi-pot-asigura-matematic-mentinerea-in-esalon-19305216

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-2-din-play-out-toate-jocurile-incep-la-ora-1100-inca-doua-echipe-isi-pot-asigura-matematic-mentinerea-in-esalon-19305216

Andrei PASCU 06 Apr. 2024, 17:51 Liga 2
Pe aceeași temă