OFICIAL | Daniel Oprița continuă cu Steaua. A semnat în conferință de presă prelungirea contractului, iar conducerea CSA i-a anunțat public obiectivul

Marius ANGHEL 23 Jun. 2021, 13:49 Liga 2
OFICIAL | Daniel Oprița continuă cu Steaua. A semnat în conferință de presă prelungirea contractului, iar conducerea CSA i-a anunțat public obiectivul

Daniel Oprița, antrenorul echipei Steaua din ultimele două sezoane, în care s-a obținut promovarea în Liga 3, respectiv în Liga 2, a semnat prelungirea contractului pe încă doi ani de zile, a anunțat Clubul Sportiv al Armatei.

Alături de acesta vor continua și antrenorul secund Fănel Nofitovici și antrenorul de portari Sorin Bobariu.

Câștigarea Cupei României și o clasare între primele patru locuri din Liga 2, obiectivul lui Daniel Oprița la Steaua

Aceștia au ca obiectiv ”constituirea unui lot valoros, care să performeze la cel mai înalt nivel”, transmite CSA Steaua printr-un comunicat.

Semnarea prelungirii contractului cu Oprița se va face în ”stil Becali”, în direct, într-o conferință de presă transmisă de Steaua TV, în prezența președintelui Răzvan Bichir și a managerului George Ogăraru.

Steaua s-a reunit luni, iar prima achiziție este acatantul Vasile Buhăescu, fost la Petrolul.

”Vreau să mulțumesc în primul rând echipei tehnice, pentru că a ales să continuăm acest proiect împreună. Obiectivele pe care le-am propus sunt foarte ambițioase, de nivelul clubului Steaua: câștigarea Cupei României și clasarea la finalul sezonului în primele patru echipe. Le urez succes și îi asigur de toate condițiile pentru continuarea pregătirii începută chiar din Liga a 3-a”, a spus președintele Răzvan Bichir.

”Îl felicit pe Daniel și vreau să spun că suntem cu toții bucuroși că există continuitate la nivelul băncii primei echipe. Poate este cel mai important factor pentru atingerea performanței. Faptul că Daniel continuă alături de Steaua este o mare bucurie pentru toți steliștii și noi, ca și conducere, cred că putem spune că pentru noul sezon ne-am atins deja primul obiectiv, și anume, acela de a semna echipa de antrenori care va conduce destinele echipei”, a comentat managerul George Ogăraru despre continuarea cu Daniel Oprița antrenor.

Daniel Oprița, contract pe încă doi ani cu Steaua

”Conducerea Clubului Sportiv al Armatei „Steaua”, împreună cu Daniel OPRIȚA, a decis prelungirea mandatului cu încă doi ani în funcția de antrenor principal al echipei de fotbal.
Din staff-ul tehnic mai fac parte Fane NOFITOVICI – antrenor secund și Sorin BOBARIU – antrenor cu portarii.

Daniel Oprița și-a îndeplinit obiectivele în ambele sezoane, promovând succesiv din liga a IV-a până în liga a II-a. A strâns 36 de partide pe banca tehnică a formației, cu 33 de victorii și 3 remize, golaveraj 204 – 13.

Tehnicianul roș-albastru se bucură de faptul că are ocazia să continue la conducerea tehnică a formației steliste.
Obiectivul noii conduceri manageriale este constituirea unui lot valoros, care să performeze la cel mai înalt nivel.
Semnarea contractului și declarațiile principale vor putea fi urmărite, în direct, pe canalul de YOUTUBE SteauaTV, astăzi începând cu ora 14.00”, sună comunicatul CSA Steaua București.

Conferința de presă:

Marius ANGHEL 23 Jun. 2021, 13:49 Liga 2
Pe aceeași temă