Oferta care l-ar face pe Florentin Petre să părăsească proiectul de la Dacia Unirea Brăila: ”Aş putea să îmi risc cariera, toată viaţa am atârnat de un fir de aţă”

Răzvan STÎNGĂ 19 Sep. 2021, 14:53 Liga 2
Oferta care l-ar face pe Florentin Petre să părăsească proiectul de la Dacia Unirea Brăila: ”Aş putea să îmi risc cariera, toată viaţa am atârnat de un fir de aţă”

Florentin Petre (45 de ani) are un start modest de campionat în Liga 2, cu Dacia Unirea Brăila. Nou-promovata este una dintre cele patru formații fără victorie și pare, în acest moment, că va avea de tras serios în meciurile următoare, pentru a scăpa de retrogradare la finalul acestui campionat.

Florentin Petre ar părăsi Dacia Unirea Brăila pentru Dinamo: ”Toată viaţa mi-am riscat-o şi am atârnat de un fir de aţă”

Florentin Petre a analizat recent situația cu care se confruntă echipa pentru care a evoluat și unde a fost căpitan, Dinamo, și a afirmat că ar fi dispus să accepte o eventuală propunere din partea ”câinilor roșii”, după ce s-a decis demiterea lui Dario Bonetti.

Deși nu a reușit să se impună ca antrenor, dar neavând nici foarte multă experiență, Florentin Petre ar fi dispus să riște să preia o echipă cu probleme, care, în plus, evoluează și în Liga 1.

(N.r. – Despre venirea lui Mircea Rednic la Dinamo) ”Eu cred că dacă nu are responsabilitate şi nu are câteva milioane puse deoparte, nu vine. Vrea jucători care să facă diferenţa, Rednic nu o să vină la Dinamo dacă nu se poate bate la titlu.

Eu aş veni la Dinamo, pentru că sunt la început de drum, aş putea să îmi risc cariera, toată viaţa mi-am riscat-o şi am atârnat de un fir de aţă. Dar antrenori ca Rednic şi Olăroiu, nu cred că îşi permit să-şi rişte cariera”, a spus Florentin Petre la Pro X.

Dacia Unirea Brăila, doar două puncte după șapte etape în Liga 2 

Până să fie ofertat de Dinamo, fostul mijlocaș de bandă trebuie să regleze situația la Dacia Unirea Brăila cât mai rapid. În acest moment, formația brăileană e pe poziția a 18-a în Liga 2, din 20 de echipe, cu numai două puncte, pe care le-a obținut în urma a două egaluri, 1-1 cu Astra și 0-0 cu FC Brașov.

Sub ea sunt doar Unirea Constanța, 1 punct, și Astra, -2 puncte. În etapa a 8-a, Dacia Unirea Brăila va juca acasă, cu Universitatea Cluj.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 19 Sep. 2021, 14:53 Liga 2
Pe aceeași temă