Octavian Benga, după egalul Politehnicii la Slobozia: ”Am arătat, în sfârșit, ca o echipă.” Noi referiri la ”greaua moștenire”

Anda DELIU 23 Oct. 2022, 20:12 Liga 2

Poli Timișoara a remizat cu Unirea Slobozia, scor 0-0, iar antrenorul Octavian Benga este mulțumit cu rezultatul obținut pe terenul unei formații mult mai bine clasate.

Din nou, de la instalarea sa, Benga s-a plâns de ceea ce a găsit și a punctat cum îndreaptă el lucrurile.

La Poli ar fi existat grupulețe

În toate aparițiile sale publice de când a preluat echipa, Benga s-a plâns că la Poli e lotul slab și că pregătirea fizică e deficitară. Acum a venit cu noi precizări, cum că la echipă era o atmosferă lipsită de unitate.

Altfel, în contextul în care Poli e pe penultimul loc, el a apreciat că e bun egalul de la Slobozia, fără gol primit.

”Un lucru pozitiv că nu am primit gol. Au fost mai bine organizați, au fost mai concentrați, mai conectați. Am arătat în sfârșit ca o echipă, așa, ca și atitudine. Am luptat până la capăt, până la finalul jocului. E un lucru important, pentru că, încet-încet, formăm un grup, pentru că, din punctul meu de vedere, vorbesc de ce am găsit aici, nu exista un grup. Erau grupulețe și de aici pleacă totul. Toți trebuie să tragă la aceeași căruță”, a declarat Octavian Benga.

Felicitări pentru atitudine

La Timișoara este venit de câteva săptămâni alt preparator fizic, Miodrag Todorov, care e și la echipa națională. Benga spune că se vede că jucătorii au altă condiție fizică și pare destul de mulțumit și de cele două ocazii ale alb-violeților, în contextul în care în 11 runde, echipa a dat doar șase goluri.

”Cred că și fizic am arătat mai bine. N-am cedat, în urma antramentelor pozitive pe care le-am făcut în ultimul timp. Per total, cred că am avut cele mai mari ocazii clare. Am avut două ocazii mari. Puteam să și câștigăm, dar felicit jucătorii pentru atitudine și pentru că nu au cedat, pentru că nu au mai făcut atâtea greșeli personale care ne-au costat puncte, când am dat cadouri adversarului”, a mai spus Benga.

Poli Timișoara este tot pe locul 19, penultimul, cu 7 puncte, și sâmbăta viitoare primește vizita echipei Minaur Baia Mare, sâmbătă, de la ora 11:00.

Foto: Petronel Tudor / Info Ialomița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-s-a-incurcat-cand-se-astepta-mai-putin-cu-poli-timisoara-costel-enache-nu-s-a-ascuns-in-spatele-cuvintelor-e-un-esec-total-e-cel-mai-slab-meci-al-nostru-19250941

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-tinuta-in-sah-pe-teren-propriu-de-poli-timisoara-dupa-un-meci-de-moartea-pasiunii-19250927

https://liga2.prosport.ro/special/opinii/vom-retrograda-si-vom-fi-liberi-19250876

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-poli-timisoara-si-minaur-baia-mare-cs-comunal-selimbar-se-joaca-de-la-ora-1100-19250867

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-11-de-la-ora-1100-se-joaca-la-dej-chiajna-timisoara-si-miercurea-ciuc-dinamo-are-meci-de-la-ora-1200-19250612

Anda DELIU 23 Oct. 2022, 20:12 Liga 2
Pe aceeași temă