„Obiectivul nu se schimbă, vom ataca promovarea. Cine nu crede în echipă, e liber să plece!”

03 Feb. 2012, 17:30 Liga 2

La o zi după ce antrenorul Ionuț Popa s-a plâns în cadrul unei conferințe de presă de faptul că lotul nu a fost întărit, președintele executiv al CSMS Iași, Florin Prunea, a subliniat că obiectivul clubului nu va fi schimbat. Dacă Popa a precizat că fără trei-patru transferuri echipa are șanse minime de promovare și că obiectivul trebuie schimbat, șeful clubului din Copou rămâne ferm pe poziții. Fostul internațional a precizat că are încredere în echipă, iar cine nu crede în jucători este liber să plece.

„Așa cum am spus și la venirea la Iași, obiectivul echipei este foarte clar, promovarea în Liga I. Obiectivul nu se schimbă. Eu am încredere în acest lot, cu toții trebuie să credem în jucătorii pe care îi avem. Este o echipă tânără, de perspectivă. Cine nu crede în echipă, este liber să plece de la club. Eu cred în lot”, a declarat Florin Prunea.

Șeful executivului ieșean a adăugat că transferurile vor fi făcute în funcție de buget, cu aprobarea antrenorului. „Transferurile se fac în funcție de bugetul pe care-l avem și cu aprobarea antrenorului. Au fost discuții cu mai mulți jucători și vor mai fi. Partea financiară este treaba conducerii clubului, iar antrenorul se ocupă de pregătirea echipei”, a punctat Prunea.

Cu o zi în urmă, antrenorul Ionuț Popa declara în cadrul unei conferințe de presă că Iașiul nu poate promova cu acest lot.
„Lotul trebuie întărit, iar dacă nu mai sunt aduși 3-4 jucători, obiectivul trebuie schimbat. Cu lotul acesta nu se poate promova, chiar dacă domnul președinte spune asta. Este normal ca el să fie cel mai optimist, este nou la club. Eu am lucrat în tur cu jucătorii și știu asta”, a spus Popa.

Articol scris de Narcis Pohoață

03 Feb. 2012, 17:30 Liga 2
Pe aceeași temă