Obiectiv îndeplinit pentru Ovidiu Herea, cu SCM Gloria Buzău: Metalobglobus a câștigat, iar ”dubla” l-a ajutat să se detașeze în clasamentul golgheterilor

Răzvan STÎNGĂ 14 Mar. 2021, 15:39 Liga 2

Ovidiu Herea a fost unul dintre cei mai buni jucători ai meciului dintre Metaloglobus și SCM Gloria Buzău. Atacantul a marcat o ”dublă” în partida câștigată de bucureșteni, scor 5-1, în etapa a 19-a din Liga 2.

Metaloglobus a deschis scorul în partida de pe teren propriu, prin Manuel Botic, minutul 8, dar SCM Gloria Buzău a restabilit egalitatea în minutul 25, prin Cosmin Tucaliuc. Metaloglobus a intrat însă în avantaj la pauză, în urma reușitei lui Aguinaldo Mendes, din minutul 35.

În partea a doua, a ieșit la rampă Ovidiu Herea, care a marcat de două ori la rând și a rezolvat soarta meciului. Reușitele au venit în minutele 49 și 53, dar scorul final a fost stabilit de Aguinaldo Mendes, minutul 58, care a terminat și el partida cu o ”dublă”.

Ovidiu Herea, lider în clasamentul golgheterilor 

În urma reușitelor din acest meci, Ovidiu Herea e singur pe primul loc în clasamentul golgheterilor din Liga 2. În această ediție de campionat, atacantul de 35 de ani a ajuns la cota cu numărul 10.

Top 5 marcatori în Liga 2:

  1. Ovidiu Herea (Metaloglobus) – 10 goluri
  2. Cătălin Hlistei (Rapid) – 9 goluri
  3. Marius Coman (Fotbal Comuna Recea) – 8 goluri
  4. Claudiu Bălan (U Craiova 1948 SA) – 8 goluri
  5. Daniel Paraschiv (Viitorul Pandurii) – 7 goluri

Ovidiu Herea a avut ofertă din Liga 1 

Ovidiu Herea rămâne și la această vârstă un jucător interesant, chiar și pentru echipele din Liga 1. Dorit și de Rapid vara trecută și în această iarnă, Ovidiu Herea a recunoscut că a fost în atenția unei formații din primul eșalon, dar că discuțiile nu s-au concretizat.

El a pus și o condiție în ceea ce privește posibilul viitor transfer al său, anume că și-ar dori să joace alături de fratele său, Claudiu Herea (30 de ani), așa cum se întâmplă și la Metaloglobus.

Poate voi merge în Liga 1. Au fost câteva discuții și în iarna asta, am avut și din Liga 1 o ofertă. Doar eu, fără fratele meu. Îmi doresc în continuare să joc cu el, cred că ar fi una dintre condițiile mele ca să merg la altă echipă, să venim amândoi. Ar trebui să fim luați la pachet”, a spus Ovidiu Herea, la DigiSport.

Metaloglobus, printre echipele care păstrează șanse la play-off-ul Ligii 2 

Metaloglobus se menține, în urma victoriei cu SCM Gloria Buzău, în lupta pentru un loc de play-off, astfel că ultimele partide vor fi decisive pentru formația pregătită de Gabriel Manu. Rezultatele din confruntările cu Unirea Slobozia, din deplasare, și Rapid, de pe teren propriu, vor decide dacă Metaloglobus va evolua în play-off sau în play-out.

Foto: George Ilinca/ Sport Pictures și George Filip/ Mediafax Foto 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-si-a-mai-dorit-un-jucator-de-la-metaloglobus-insa-tactica-aplicata-a-fost-ca-in-cazul-fratilor-herea-eram-in-cantonament-in-antalya-si-cand-au-avut-discutia-o-oferta-trebuia-sa-vina-19173860

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-trica-declaratii-razboinice-dupa-revenirea-la-fc-u-craiova-dam-drumul-la-lupta-si-a-ales-deja-stafful-tehnic-19174584

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pandurii-punct-de-moral-cu-noul-lider-asu-poli-calin-cojocaru-are-motive-de-bucurie-chiar-daca-egalul-nu-ajuta-prea-mult-echipa-sa-nu-s-a-vazut-diferenta-dintre-noi-si-ei-19174520

 

Răzvan STÎNGĂ 14 Mar. 2021, 15:39 Liga 2
Pe aceeași temă