Dănuț Coman, la capătul răbdării și la un pas să plece de la FC Hermannstadt: ”Nu mă mai implic ca până acum.” Ce club din Liga 2 l-ar fi contactat

Răzvan STÎNGĂ 30 Apr. 2022, 16:12 Liga 2
Dănuț Coman, la capătul răbdării și la un pas să plece de la FC Hermannstadt: ”Nu mă mai implic ca până acum.” Ce club din Liga 2 l-ar fi contactat

Dănuț Coman a oferit o informație interesantă sâmbătă, în ceea ce privește situația sa de la FC Hermannstadt, dar a lăsat de înțeles că nici lucrurile de la nivel intern nu s-au reglat în mare măsură în ultima perioadă, așa cum existau zvonuri.

Președintele sibienilor este decis să schimbe echipa, se pare, din vară.

Dănuț Coman se implică mai puțin la FC Hermannstadt: ”Să lăsăm discuțiile după finalul campionatului”

Dănuț Coman nu se mai implică la fel de mult la FC Hermannstadt, lucru recunoscut chiar de el, cu siguranță din cauza problemelor financiare de la echipă, restanțelor salariale către jucători și staff tehnic. Pare că a obosit să caute variante și să încerce să regleze cât poate situația, astfel că, la câte a dat de înțeles, a făcut un ușor pas în spate în privința implicării sale la club.

În mare măsură, Dănuț Coman pare decis în acest moment să plece de la Sibiu în vară, la finalul campionatului, nedorind să lase ”corabia” spre finalul drumului, când mai sunt doar câteva partide din play-off-ul Ligii 2. Este hotărât să își caute un alt angajament din vară, la cum se prezintă lucrurile la momentul actual la FC Hermannstadt.

Dănuț Coman, contactat de FC Buzău?!

În plus, s-a auzit un zvon cu privire la anumite discuții pe care Dănuț Conan le-ar vrea cu un alt club din Liga 2, FC Buzău. Președintele Hermannstadt-ului a fost întrebat direct despre eventualele discuții cu persoane din cadrul formației buzoiene și a lăsat și aici loc de interpretări.

A oftat puternic și nu a spus nici da, dar nici nu cu privire la veridicitatea informației.

(N.r. – Oftează puternic când e întrebat de o ofertă de la FC Buzău)Discuții sunt și probabil vor mai fi. Deocamdată sunt angrenat în proiectul ăsta, chiar dacă nu așa cum am fost până acum. Îmi doresc foarte mult să promoveze FC Hermannstadt, după care vom vedea ce va fi. Ăsta e cel mai important lucru și de aceea nici nu vreau să dezvolt alte discuții. Să promovăm!

După care putem discuta și de dezamăgirile mele, de ce îmi doream, de așteptările pe care le aveam. Dar să le lăsăm după finalul campionatului”, a spus Dănuț Coman la Metropola TV.

Dănuț Coman avea speranțe săptămâna trecută

Dănuț Coman mai ”coafa” în anumite nuanțe situația de la FC Hermannstadt. ”La ce club din România nu sunt probleme?”, întreba retoric destul de des fostul portar, referitor la ceea ce se întâmplă la formația pe care o reprezintă. Iată că și lui i s-a luat de explicarea adevărului prin cuvinte mai frumoase, recunoscând public că implicarea lui la echipă nu mai e atât de evidentă.

Rămâne de văzut dacă Dănuț Coman își va schimba ideile și dacă, să presupunem, situația de la FC Hermannstadt se va regla în timp. Cert este că, de când a început să activeze ca președinte, Dănuț Coman a fost apreciat tocmai pentru verticalitatea de care a dat dovadă mereu, recunoscând de fiecare dată când a fost la echipe cu probleme, așa cum a fost și cazul Astrei sezonul trecut.

”Jucătorii au restanțe salariale, tot clubul se confruntă cu probleme financiare, dar zilele acestea s-au semnat două contracte, cu două companii puternice, iar Sibiu nu va mai suferi din punct de vedere financiar.

Am avut și alte probleme aici, la Sibiu, nu doar de fotbal, lucruri colaterale fotbalului. Nu am putut să ne ocupăm mereu numai de fotbal, dar cred că dacă exista stabilitate, echilibru, echipa avea cu 10 puncte mai mult în acest moment”, spunea Dănuț Coman săptămâna trecută, pentru ca acum să surprindă iar.

FC Hermannstadt, victorie cu Concordia Chiajna (scor 3-1),  joi

FC Hermannstadt și-a adjudecat victoria cu Concordia Chiajna, de joi, din etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 2, în urma golurilor lui Daniel Paraschiv (min. 25), Ionuț Năstăsie (min. 50) și Andrei Blejdea (min. 89). Ilfovenii restabiliseră egalitatea după golul lui Paraschiv (min. 39), dar au suferit, în cele din urmă, al patrulea eșec la rând în play-off.

Răzvan STÎNGĂ 30 Apr. 2022, 16:12 Liga 2
Pe aceeași temă