Numai vești bune la Poli Iași înainte de debutul în play-off, cu derby-ul moldav cu SC Oțelul Galați

Narcis POHOAȚĂ 16 Mar. 2023, 22:42 Liga 2
Numai vești bune la Poli Iași înainte de debutul în play-off, cu derby-ul moldav cu SC Oțelul Galați

Play-off-ul Ligii 2 programează încă din prima etapă derby-ul moldav dintre SC Oțelul Galați și Politehnica Iași, partida dintre cele două formații moldovene urmând să aibă loc duminică, 19 martie, în orașul de la malul Dunării, cu începere de la ora 14:15.

Interesant este faptul că SC Oțelul și Poli s-au întâlnit tot în prima rundă și în sezonul regular, și tot pe terenul grupării pregătite de Dorinel Munteanu, cele două echipe remizând atunci fără gol.

Leo Grozavu are tot lotul valid înaintea meciului de la Galați

Pentru prima dată în acest an, antrenorul Politehnicii Iași, Leo Grozavu, are tot lotul valid. Indisponibili în primele trei meciuri ale anului din motive medicale, stoperul Viorel Lică și atacantul Bogdan Istratie s-au recuperat și sunt apți de joc. Cei doi s-au antrenat normal în săptămâna premergătoare jocului de la Galați și ar putea prinde lotul pentru primul duel din play-off.

Iașiul nu are nici jucători suspendați, astfel că antrenorul Leo Grozavu va avea la dispoziție întregul lot.

Echipa din Copou va pleca spre Galați după antrenamentul pe care îl vor susține sâmbătă.

Jucătorii Politehnicii Iași intră în play-off cu salariile și primele la zi

O altă veste bună pentru stafful tehnic este legată de partea financiară. Conducerea clubului a anunțat că salariile sunt la zi, iar înaintea meciului cu SC Oțelul au fost achitate și primele restante din acest an.

Astfel, ieșenii vor începe sprintul final pentru promovarea în SuperLigă cu drepturile financiare la zi. O normalitate, dar în același timp o raritate în fotbalul românesc.

Poli Iași va fi susținută de aproximativ 50 de suporteri la Galați

Echipa pregătită de Leo Grozavu va avea parte și de susținerea fanilor la Galați. Suporterii au anunțat pe mai multe grupuri că vor organiza deplasare la Galați, iar oficialii clubului din Copou se așteaptă la o galerie formată din cel puțin 50-60 de suporteri, ba chiar 100.

Formația ieșeană a fost susținută de galerie și la meciul de la Timișoara, cu Poli, iar în condițiile în care deplasarea de la Galați este cea mai scurtă din play-off sunt șanse mari ca Poli să aibă un grup numeros de suporteri în tribune.

  • Poli Iași ocupă locul 2 în play-off-ul Ligii 2, cu 40 de puncte, iar SC Oțelul Galați se află pe locul 3, cu 36 de puncte. Liderul Steaua a începutul turneul cu o victorie clară pe teren propriu, 3-0 cu Unirea Dej.

Foto: Politehnica Iași

Narcis POHOAȚĂ 16 Mar. 2023, 22:42 Liga 2
Pe aceeași temă