„Nu cunosc absolut nimic despre cei de la Buzău”

25 Apr. 2012, 13:41 Liga 2

Gloria Buzău este o necunoscută pentru tehnicianul Costel Orac. El spune că nu are prea multe informații despre echipa antrenată de Mihai Ciobanu dar consideră că FC Botoșani nu ar trebui să aibă emoții deoarece este un adversar de care poate trece.

„Orice joc e greu mai când joci cu o echipă considerată în suferință. Cei de la Buzău nu au ce pierde iar pericolul mare e la noi. Dacă nu vom înțelege că niciun joc nu e ușor și vom trata adversarul de sus sigur nu va fi ușor. Nu cunosc absolut nimic despre cei de la Buzău. M-am uitat pe CD-urile pe care le mai avem să-mi fac o imagine cât de cât. Ținând cont că e un joc acasă și că întâlnim o echipă aflată într-o situație delicată sper să nu avem probleme și să reușim un joc bun ca să mai ștergem din imaginea lăsată la ultimul meci”, a spus Costel Orac.

„Nu ne este indiferent pe ce loc vom termina acest campionat”

Antrenorul principal al formației FC Botoșani recunoaște că șansele la locul doi sunt doar matematice. Cu toate acestea, el nu renunță și spune că vrea un loc cât mai bun la finalul acestui sezon.

„Chiar dacă am ratat principalul obiectiv nu înseamnă că nu trebuie să luptăm pentru o clasare cât mai bună. Nu ne este indiferent pe ce loc vom termina acest campionat. Șanse matematice mai sunt și la locul doi dar nu vreau să ne îmbătăm cu apă rece. E clar că sunt destul de mici. Cel puțin Viitorul și Tulcea sunt mult mai bine închegate, au un loc mult mai echilibrat decât ce avem noi la ora actuală.”, a spus Costel Orac.

Iftime vrea locul trei: „Nu se știe ce se întâmplă în divizia A, cu licențierea”

Dacă șansele la locul doi sunt doar teoretice, Valeriu Iftime vrea ca FC Botoșani să termine pe trei campionatul. El consideră că roș-alb-albaștrii ar putea promova și de pe ultima treaptă a podiumului dacă echipele din liga I nu vor primi licența.

„Primul pas este să ne vindem foarte scump pielea, să jucăm și să încercăm să terminăm pe locul trei. Nu se știe ce se întâmplă în divizia A, cu licențierea. Am să vorbesc cu ei să muncim până la ultima partidă și să urcăm în clasament. Cred încă în maturitatea lor. Săptămâna aceasta le plătesc și restanțele”, a declarat Valeriu Iftime.

Bălan și Vașvari sunt suspendați

Fundașul dreapta Daniel Balan și mijlocașul Gabriel Vașvari sunt suspendați în urma cartonașelor roșii încasate în etapa trecută la Tulcea și sunt indisponibili pentru meciul de mâine cu Gloria Buzău. Tehnicianul Costel Orac intenționează să facă mai multe schimbări în primul 11 și e posibil să trimită pe teren jucători care au evoluat mai puțin.

„Vor fi schimbări în primul 11 pentru că avem doi suspendați, pentru că se joacă la trei zile. Probleme mari de lot, în ceea ce privește accidentările nu avem. De ieri a început și Curileac. Să vedem cum se va simți la antrenament. Mai e o problemă veche pe care o are Poverlovici dar a tras de el și a jucat așa. Nu există niciun fel de risc să se agraveze situația lui medicală”, a spus Costel Orac.

Sursa: Bt online

25 Apr. 2012, 13:41 Liga 2
Pe aceeași temă