„Nu cred că Walter și Șfaițer sunt cei mai potriviți”

27 Jul. 2009, 16:48 Liga 2

Auraș Brașoveanu, președintele Dunării Galați, a fost printre puținii care nu au fost entuziasmați de rezultatul alegerilor pentru Comitetul Executiv.
 

 

“Nu cred că Walter și Șfaițer sunt persoanele cele mai potrivite, dar dacă au fost votați de atâtea persoane, sper că nu s-au înșelat. Eu nu am votat la alegerile pentru Liga a II-a, am preferat să mă abțin fiindcă am fost lăsat singur în demersurile mele. În schimb la Liga a III-a i-am votat pe Boeruși pe Voicu fiindcă sunt moldoveni de-ai mei”.
 

 

“Sunt mulțumit de tragerea la sorți. Am tras biletul cu numărul 13 și, deși unii au râs de mine, am avut o mână norocoasă” a mai precizat gălățeanul.
 

 

“Legat de Otopeni, nu cred că a fost ceva dubios, s-a mers pe criteriul repartizării a câte două retrogradate într-o serie. Otopeniul era cel mai aproape de seria cealaltă comparativ cu Buzăul și Farul, așa că nu e nimic anormal” a comentat Brașoveanu despre mutarea ilfovenilor în cealaltă serie.
 

 

Revenind la echipa sa, oficialul gălățean și-a exprimat bucuria că satelitul Dunărea II a fost primit în Liga a III-a, după ce o serie de echipe nu s-au mai înscris și au rămas o serie de locuri libere.
 

 

Articol scris de Corina Mlădinoiu
 

27 Jul. 2009, 16:48 Liga 2
Pe aceeași temă