„Nu am ce sa fac!”

01 Aug. 2009, 12:00 Liga 2

 

În continuare, problemele cu care se confruntă noua conducere executivă de la FC Petrolul Ploiești sunt teribil de încurcate, iar soluționarea lor trenează nepermis de mult.


„Nu am ce să fac! Avem unele probleme, cum ar fi preluarea Asociației Sportive Petrolul 95, care urmează un drum anevoios pentru a avea un cadru temeinic și legal. Ceea ce vă pot spune, însă, este faptul că în urma discuției purtate cu membrii fostului Consiliu de Administrație am hotărât să reținem în noua organigramă a clubului numai 25 de persoane, deși lista era mult mai numeroasă!”
, a declarat Tiberiu Baroian, președintele C.A al FC Petrolul Ploiești.

Cu alte cuvinte, acesta a dat de înțeles că s-a procedat la o remaniere masivă a conducerii administrative anterioare! Pe moment prioritare vor fi perfectarea contractelor jucătorilor, transferurile și înscrierea tuturor echipelor în campionatele județene și naționale, în acest sens toate documentele urmând a fi înaintate forurilor sportive respective în cursul acestei săptămăni.

După meciul amical de astăzi cu Petrolul Teleajen Ploiești, care se va disputa, pe stadionul „Ilie Oană” de la ora 10.30, Vivi Răchită își va definitiva lotul de jucători cu care va aborda noua ediție de campionat.

 

Sursa: ziarulprahova.ro

01 Aug. 2009, 12:00 Liga 2
Pe aceeași temă