Novac așteaptă să devină jucător liber de contract!

Marius ANGHEL 19 Feb. 2013, 14:45 Liga 2
Novac** așteaptă să devină jucător liber de contract!

Judecata dintre Daniel Novac și Sportul Studențesc continuă. Fotbalistul „studenților” a depus în luna iunie a anului trecut un memoriu pentru a deveni liber de contract. Dupa ce acesta a castigat in prima instanta, echipa bucuresteană a facut recurs, pe care l-a si castigat datorita unei dispozitii de plata pe care jucatorul a contestat-o.

Daniel Novac primisese in ianuarie 2012 suma de 5.000 euro. Se pare ca, între timp, aceasta suma a fost modificata, adaugandu-se cifra „1” in fata sumei de 5.000 euro, iar, acum, din acel act reiese ca ar fi luat 15.000 euro. Jucatorul a contestat aceasta dispozitie de plata si astăzi așteaptă ca în cadrul comisiei FRF, expertiza grafoscopica să-i dea dreptate.

„Deocamdata nu vreau sa vorbesc, astept decizia comisie. Sper ca acestia sa isi faca treaba si sa judece corect. In cazul in care nu voi castiga am sa prezint actele pe care le am si care imi dau dreptate.” a declarat Daniel Novac.

Se pare ca cei de la Sportul Studentesc au reale probleme financiare. Dupa plecarea lui Costin Curelea, acuzele lui Sorin Ciobanu la adresa patronului Vasile Siman ca i-ar fi modificat o dispozitie de plata, ale lui Andrei Lungu, care de asemenea aduce acuze grave clubului, iată că un alt jucator legitimat de bucureșteni a apelat la comisiile de specialitate din cadrul FRF pentru a deveni liber de contract.

Articol scris de Claudia Dragu

Marius ANGHEL 19 Feb. 2013, 14:45 Liga 2
Pe aceeași temă