Nicolae Grigore, despre ce a găsit la Rapid: ”Era o atmosfera deplorabilă!”. Ce filosofie vrea să implementeze la formația din Giulești | EXCLUSIV

Cosmin OLTEANU 26 Dec. 2020, 13:11 Liga 2
Nicolae Grigore, despre ce a găsit la Rapid: ”Era o atmosfera deplorabilă!”. Ce filosofie vrea să implementeze la formația din Giulești | EXCLUSIV

Nicolae Grigore, noul antrenor al Rapidului, a dezvăluit în cadrul emisunii ProSport Live ce a găsit la formația din Giulești. În plus, acesta a vorbit despre filosofia pe care vrea să o implementeze la clubul alb-vișiniu.

Nicolae Grigore a venit, în această iarnă, la Rapid, după ce a părăsit postul de antrenor secund al naționalei U21. Rapid se află pe locul 3 din Liga 2, cu 26 de puncte obținute, după 14 meciuri jucate.

Nicolae Grigore, despre ce a găsit la Rapid

Tehnicianul, în vârstă de 37 de ani, a spus că a găsit o atmosferă deplorabilă la Rapid, motiv pentru care l-a pus pe Mihai Iosif antrenor interimar, până acesta și-a încheiat socotelile cu naționala de tineret.

”Când am ajuns la Rapid fizic, am găsit lucrurile destul de bine. Am ajuns la un consens să vină Mihăiță Iosif antrenor, până ajung eu. Atunci lucrurile erau extrem de complicate, era o atmosfera deplorabilă.

Am reușit să repunem lucrurile în ordine, să responsabilizăm jucătorii, le-am zis că nu se poate să meargă din meci pierdut în altul. Iosif a făcut o treaba foarte bună, a adunat jucătorii, au fost rezultate bune. Când am venit eu lucrurile mergeau bine, nu a fost foarte complicat să pregătesc meciul de la Timișoara”, a declarat Nicolae Grigore, la ProSport Live.

Nicolae Grigore spune că este o onoare ca acesta să se afle pe banca Rapidului, la prima experiență în postura de antrenor principal.

”O onoare și responsabilitate să fiu la Rapid la prima experiență că principal. Dacă aș fi avut teamă nu aș fi ajuns la Rapid, am mare încredere, cunosc fondul de jucători, am fost acolo că secundă, am încredere în ce putem realiza”, a mai spus Nicolae Grigore.

Ce filosofie vrea să implementeze Nicolae Grigore la Rapid

Grigore  susține că plănuiește să implementeze, la Rapid, o filosofie prin care să controleze în permanență jocul.

”Aș dori să implementez o filosofie de a juca, de a controla în permanență jocul. Va fi nevoie să intrăm și să ne batem cu advesarii, dar vreau să implementăm o filosofie proprie a Rapidului”, a adăugat Nicolae Grigore.

Foto: FC Rapid 1923 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nume-nou-pe-lista-de-transferuri-a-rapidului-giulestenii-sunt-interesati-de-alexandru-ionita-liber-de-contract-dupa-aventura-de-la-uta-19163080

https://liga2.prosport.ro/seria-1/un-nou-episod-din-telenovela-herea-la-rapid-mi-as-dori-sa-ma-intorc-ovidiu-spune-cum-ar-putea-pleca-de-la-metaloglobus-pentru-a-jucat-din-nou-la-clubul-sau-de-su-19163066

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-rapid-s-a-despartit-de-inca-doi-jucatori-ambii-cu-membri-ai-familiei-fosti-mari-jucatori-ai-clubului-giulestean-19163054

 

 

 

 

Cosmin OLTEANU 26 Dec. 2020, 13:11 Liga 2
Pe aceeași temă