Nicolae Croitoru, supărat și după primul punct obținut ca antrenor al Politehnicii Timișoara: ”Nu ne încălzește prea mult cum a arătat jocul”

Anda DELIU 06 Nov. 2021, 20:00 Liga 2

Antrenorul Politehnicii Timișoara, Nicolae Croitoru, a bifat astăzi prima remiză cu alb-violeți și, totodată, primul punct cu el pe bancă în campionat. Cu toate acestea, dâmbovițeanul a fost extrem de supărat după 1-1 cu CS Comunal Șelimbăr, deoarece Poli continuă să rămână în partea de jos a clasamentului.

Un punct care nu-l mulțumește prea mult pe Nicolae Croitoru

Totuși, s-a văzut un progres în jocul lui Poli față de partidele anterioare. Antrenorul nu este însă mulțumit cu atât.

”Nu ne încălzește prea mult cum a arătat jocul. Aveam nevoie de puncte, de trei puncte. Erau foarte importante pentru noi. Din păcate, n-am reușit să le obținem. Din păcate, iarăși plătim pentru greșeli care ne surprind. (n.r. – întrebată dacă e mulțumit cu punctul). Nu știu dacă este bun. Chiar dacă jocul a fost poate mai bun ca în celelalte meciuri, ne-am creat și câteva situații. Am avut și două bare. Sperăm ca jocul să crească, să căpătăm puțină încreddere și în aceste două săptămâni să punem la punct lucrurile pe care nu reușim să le arătăm în joc”, a spus Croitoru despre meci.

  • Poli a egalat prin Alin Ignea (51′), din penalty, după ce Adrian Cîrstean (48′) a înscris pentru șelimbăreni pe ”Dan Păltinișanu”.

Vrea mai multe în atac și eliminarea greșelilor copilărești

Antrenorul echipei timișorene a punctat și gafa mare a lui Nicolae Sofran de la golul lui Cîrstean, dar și faptul că așteaptă mai mult de la echipă în atac.

”Este o fază simplă, o minge care putea fi îndepărtată fără niciun fel de problemă. Pe parcursul jocului am fost atenți să nu le dăm spații, să nu-și creeze multe situații de gol. Nici nu cred că au avut foarte multe situați. Într-adevăr, au avut și o braă printr-un șut de la distanță. Am încercat să punem în pericol poarta adversă, chiar dacă nu ne-am creat foarte multe situații de gol. Au fost câteva situații, însă și aici trebuie să insistăm, pentru că dacă vrem să câștigăm, trebuie să înscriem”, a precizat antrenorul Politehnicii după jocul cu Șelimbăr.

Răzvan Prodan, în continuare netrecut nici pe foaia de joc

Altfel, Poli a avut astăzi din nou poziții goale pe banca de rezerve. Au fost șapte jucători, în condițiile în care actualul regulament permite nouă oameni pe bancă. Nu a fost trecut nici Răzvan Prodan, dar nici Daniel Benzar, dintre cei care nu au prins lotul cu Rapid și nici accidentații Devenish, Serediuc și Oanea. A reapărut doar Bîrnoi.

În condițiile în care Benzar e ca și plecat, rămâne semnul de întrebare la Prodan, despre care antrenorul spune că va rămâne. ”Prodan nu este pedepsit și nici nu a fost pedepsit. Trebuie să alegem jucătorii pentru fiecare joc. Pentru posturile de fundaș central au fost rezerve Bocșan plus Moțiu care poate să acopere zona centrală și laterală. În afară de asta Moțiu este jucător sub vârstă și el este o soluție și în cazul în care este nevoie să facem schimbări pentru jucătorii de 2003. Pe 18 jucători am mers de fiecare dată”, a mai punctat Croitoru.

  • Poli Timișoara în meciul cu CS Comunal Șelimbăr: G. Păduraru – Sofran, Mera (cpt.), Scutaru, Pamfile – R. Lazăr, Ignea – Denis Radu (Zaluschi 58′), Oct. Ursu, D. Andrei – Gerbi (Bîrnoi 58′). Rezerve neutilizate: Morariu – Bocșan, Moțiu, S. Costea, Hațegan.

Poli Timișoara a obținut primul punct cu Nicolae Croitoru, la a patra încercare, iar cu totalul de 11 puncte se află pe locul 15 în Liga 2 după 13 etape. Poli va juca la Brașov după săptămâna de întrerupere a campionatului.

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-beza-dupa-remiza-dintre-poli-si-selimbar-daca-am-fi-atacat-mai-putin-am-fi-castigat-19208970

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fotbal-mult-bucurie-putina-pentru-ambele-echipe-poli-timisoara-si-selimbar-remizeaza-dupa-un-meci-cu-multe-ocazii-19208935

https://liga2.prosport.ro/seria-1/politehnica-timisoara-cs-comunal-selimbar-se-joaca-de-la-ora-1400-banatenii-sunt-in-cautarea-primelor-puncte-cu-nicolae-croitoru-antrenor-fc-hermannstadt-steaua-incepe-la-ora-1500-19208795

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-13-cinci-meciuri-incep-de-la-ora-1100-alte-trei-partide-au-loc-tot-astazi-19208751

Anda DELIU 06 Nov. 2021, 20:00 Liga 2
Pe aceeași temă