Nici Grigoraș nu vrea să preia Rapidul: „Răspunsul meu este negativ”. Ce nu i-a convenit antrenorului

Marius ANGHEL 16 Jul. 2015, 18:52 Liga 2
Nici Grigoraș nu vrea să preia Rapidul:

Petre Grigoraș (50 de ani), antrenorul pe care Valerii Moraru a încercat în ultimele săptămâni să-l convingă să preia banca Rapidului în Liga 2, a refuzat oferta venită din partea conducerii giuleștene.

Prezent la reunirea jucătorilor români din lotul Rapidului, fostul antrenor de la Pandurii a dat senzația că ar accepta propunerea lui Valerii Moraru, dar lipsa unui președinte care să facă legătura între echipă și conducere și plecarea lui Dănuț Perjă, team-manager-ul giuleștenilor în sezonul trecut, l-au determinat să renunțe la ideea de a prelua echipa.

„Am dat azi răspunsul meu final, care este negativ. Nu s-a pus problema de bani, dar aș fi vrut să am și eu lângă mine un președinte, un director sportiv. Am înțeles că va pleca și Dănuț Perjă, care totuși e un om important în club. Am vorbit cu domnul Moraru, el mi-a explicat totul foarte deschis, corect. A rămas că poate mai discutăm într-o lună, două. Rapid e singura echipă pe care aș fi antrenat-o în liga a doua, alături de Farul, care este echipa mea de suflet. Reveneam în eșalonul al doilea după 11 ani. Aș fi vrut să fac o echipă care să joace ofensiv, frumos, să fie un proiect serios. Dar, din păcate, în aceste condiții nu puteam veni. Sper să fiu înțeles. Pe viitor, nu se știe niciodată”, a declarat tehnicianul pentru site-ul 1923.ro.

În aceste condiții, cel mai probabil, începutul sezonului îl va găsi ca antrenor principal al giuleștenilor pe Mihai Ianovschi, fostul secund al lui Cristi Pustai și Cristiano Bergodi, cel care în această vară a organizat la Pro Rapid o serie de preselecții în urma cărora mai mulți tineri fotbaliști români au semnat cu formația din Grant.

CITEȘTE ce spunea Petre Grigoraș cu o zi înainte despre oferta primită de la Valerii Moraru

Articol scris de Cristian VOICU

Marius ANGHEL 16 Jul. 2015, 18:52 Liga 2
Pe aceeași temă