Nepotul lui Dumitru Dragomir a primit botezul Ligii 2. A debutat la Rapid în ultima etapă a play-off-ului

Andreea VISU 23 May. 2021, 16:56 Liga 2

Bogdan Dragomir, fundașul dreapta în vârstă de 17 ani al echipei Rapid, nepotul lui Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a debutat la prima echipă în meciul cu CS Mioveni, scor 0-1, în ultima etapă a play-off-ului Ligii 2.

CS Mioveni și Rapid s-au întâlnit în etapa a 10-a din play-off-ul Ligii 2, ultima din acest sezon. Argeșenii câștigat la limită, datorită golului marcat de către Ștefan Blănaru în minutul 65.

Bogdan Dragomir, nepotul lui Dumitru Dragomir, a debutat la Rapid și în Liga 2

Rapid, deja promovată direct în Liga 1, s-a prezentat relaxată la Mioveni și a oferit șansa, pe final, și unor jucători tineri să se afirme.

După ce, în minutul 76, Enrichi Finica a intrat în locul lui Luca Florică, în ultimele minute ale partidei a intrat și Bogdan Dragomir, nepotul lui Dumitru Dragomir.

În minutul 89, Bogdan Dragomir a pătruns pe teren în locul lui Antonio Sefer (21 de ani) și, la doar câteva secunde distanță, acesta a obținut o lovitură liberă pentru echipa sa.

În acest sezon, Bogdan Dragomir a evoluat la echipa secundă a Rapidului și, la meciul cu Steaua, Dumitru Dragomir a mers în Ghencea să îl susțină din tribună.

Cu acest prilej, Bogdan Dragomir a debutat și în Liga 2, nu doar la prima echipă a Rapidului.

Dumitru Dragomir mai are încă un nepot care joacă fotbal

Fostul președinte al LPF mai are un nepot jucător de fotbal, în vârstă de 11 ani, care activează la Academia de Fotbal a lui Nana Falemi. Acesta a fost comparat de către fostul fotbalist al Stelei cu Harry Kane.

”E genul de atacant, dar îl folosesc pe mai mute posturi. Protejează foarte bine mingea, are picioare puternice. Nu fuge de contacte fizice, ba chiar le caută. Are stilul de joc al lui Harry Kane. Se antrenează cu grupele 2010 și 2009”, a spus Nana Falemi, pentru ProSport, în urmă cu o lună.

Rapid a promovat direct în Liga 1 de pe locul 2 al play-off-ului, alături de ”FC U” Craiova, campioană din această ediție. CS Mioveni și-a asigurat prezența la barajul de promovare/menținere în Liga 1, unde va juca cu FC Hermannstadt, iar celălalt loc de baraj va fi ocupat de una dintre echipele Dunărea Călărași sau FK Csikszereda, în funcție de rezultatele pe care le vor înregistra în ultima etapă.

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-rapid-meciul-care-deschide-ultima-etapa-de-play-off-din-liga-2-incepe-de-la-ora-1230-doar-argesenii-mai-au-o-miza-19186442

Andreea VISU 23 May. 2021, 16:56 Liga 2
Pe aceeași temă