Ilie Poenaru trebuie să găsească soluții, conducerea Concordiei începe să-și pună întrebări după startul de sezon. Cristian Tănase: ”Altfel, nu văd bine lucrurile! Nu știu să explic ce se întâmplă, n-am explicații nici pentru mine”

Andrei PASCU 01 Sep. 2024, 15:09 Liga 2

Concordia Chiajna și-a format și în această vară un lot solid, cu care speră să promoveze, în sfârșit, în SuperLiga României. În trecut, încă de la începutul sezoanelor declara conducerea clubului din Ilfov că vrea să revină în prima divizie, iar de această dată se dorește același rezultat final pentru vara următoare.

După disputarea a șapte meciuri în această stagiune, cinci în Liga 2 și două în Cupa României, ilfovenii au reacționat prin președintele Cristian Tănase și sunt nemulțumiți de rezultate și de cum arată echipa în sine.

Nemulțumire la Concordia Chiajna după șapte meciuri disputate

Obiectivul intermediar în Liga 2, date fiind achizițiile, nu poate fi altul decât calificarea în play-off. Apoi, să lupte pentru un loc direct promovabil sau un loc de baraj. Un țel trecut pe listă era și calificarea în grupele Cupei României, dar Concordia nu l-a îndeplinit și s-a oprit în faza play-off-ului întrecerii.

Cristian Tănase a reacționat în urma partidei din etapa a 5-a din Liga 2, 1-0 cu AFC Câmpulung Muscel pe teren propriu, precizând faptul că vrea mai mult de la echipă, atât din perspectiva rezultatelor, cât și din perspectiva jocului în sine. Victoria din partida cu nou-promovata lui Costin Lazăr a fost adusă de Giovani Ghimfuș, autor al unui gol de la 11 metri, în minutul 34.

  • Concordia Chiajna, în partida cu AFC Câmpulung Muscel: Oct. Vâlceanu (cpt.) – Ad. Iancu (Dav. Alexe 63′), C-tin. Dima, Marc (Iul. Roșu 78′), Dobrescu, R. Lazăr, Prejmerean, Rob. Ion (Neicuțescu 78′), Petcu (Ghimfuș 30′), A. Burcea, Ad. Bălan (Ad. Petre 63′). Rezerve neutilizate: Y. Stanciu – Misarăș, Dumbravă, Mocanu.

Cristian Tănase așteaptă un plan de redresare din partea lui Ilie Poenaru

Conducătorul a anunțat public faptul că așteaptă din partea staffului tehnic să găsească soluții pentru redresarea echipei, Concordia Chiajna să demonstreze că e capabilă să se lupte cu șanse reale pentru promovare.

A fost o victorie chinuită cu Muscelul! Am avut emoții mari, oaspeții au avut pe final o bară, se putea termina egal. Și noi am avut ocazii de a marca și de a închide jocul anterior, dar a fost un joc sub așteptări per total, poate și sub așteptările antrenorului, și sub așteptările jucătorilor, dar sper să se găsească soluții. Altfel, nu văd bine lucrurile!

Sunt foarte nemulțumit de prestația echipei, pentru toate cele șapte partide disputate în acest sezon, cinci în Liga 2 și două în Cupa României. Nu arătăm bine, am rugat antrenorii după meci să prezinte o soluție de redresare a exprimării echipei, sunt șapte jocuri oficiale, așteptăm și nu vedem nimic.

Sper să găsească soluții pentru modul în care se exprimă echipa, dar și pentru rezultate. Avem șase persoane în stafful tehnic, Scarlatache team-managerul echipei, Gabi Tamaș… sunt doi foști jucători care au evoluat la un nivel și discutăm… împreună, pentru că împreună suntem aici.

Nu știu să explic ce se întâmplă, pentru că nu am explicații pentru mine, aștept explicații de la stafful tehnic în principal. (…)

M-a supărat teribil eliminarea din Cupa României, am vrut să mergem în grupe. Chiar era un obiectiv trasat, jucătorii aveau și bonusuri, dar și pentru ieșirea din grupe aveau bonusuri. A fost un meci cu o echipă bună, dar au fost echipe de Liga 2 care au scos echipe din prima ligă.

Am vrut să îi eliminăm pe cei de la Iași, la 1-0 începusem bine repriza a doua, am făcut o greșeală, s-a făcut 2-0 și s-a închis jocul. Simțeam la 1-0 că suntem în joc, că puteam să revenim și nu se știa ce deznodământ putea avea partida. M-am supărat pentru că ne-am dorit toți.

Am pus preț pe Cupa României, pentru că din punctul de vedere al antrenorilor s-a pus pe teren cea mai bună echipă. (…)”, a spus Cristian Tănase la Metropola TV.

Gabriel Tamaș și Cristian Tănase urmaresc din tribună meciul dintre Concordia Chiajna și AFC Câmpulung Muscel.

Concordia Chiajna, meci complicat în etapa 6 din Liga 2

După partidele jucate duminică în Liga 2, Concordia Chiajna este chiar la mijlocul clasamentului, pe locul 11, cu 7 puncte adunate în urma a cinci meciuri disputate, după două victorii (2-0 cu Viitorul Pandurii și 1-0 cu AFC Câmpulung Muscel), o remiză (1-1 cu FC Voluntari) și două eșecuri (2-4 cu CS Afumați și 0-2 cu ACSM Ceahlăul).

În etapa a 6-a de Liga 2, după pauza competițională, Concordia Chiajna va întâlni, pe teren advers, Campionii FC Argeș, acum clasată pe locul 16, cu 5 puncte.

Ilfovenii au avut două meciuri și în Cupa României, bifând un succes, în turul 3 la penalty-uri cu Steaua, și un eșec, 0-2 cu Poli Iași în faza play-off-ului.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Andrei PASCU 01 Sep. 2024, 15:09 Liga 2
Pe aceeași temă