Neluț Roșu rămâne optimist după înfrângerea Chiajnei cu ”U” Cluj: ”Nu credeam că s-ar putea întâmpla asta, dar trebuie să uităm cât mai repede”. Ilfovenii, la 13 puncte de Petrolul

Răzvan STÎNGĂ 01 Mar. 2022, 14:27 Liga 2

Deși Claudiu Niculescu a fost dezamăgit de eșecul înregistrat de Concordia Chiajna pe terenul Universității Cluj, scor 0-4, Neluț Roșu, mijlocașul venit recent la formația din Ilfov, a avut un discurs mai încrezător. Fotbalistul e convins că nu imaginea de luni e și imaginea reală a echipei sale.

Neluț Roșu: ”Nu cred că trebuie să căutăm acum scuze”

De altfel, Neluț Roșu nu credea că formația lui poate pierde de o asemenea manieră pe Cluj Arena, chiar dacă ardelenii au făcut transferuri importante. Se aștepta la un joc echilibrat, dar acum se gândește la următoarele două meciuri din sezonul regular, ultimele de altfel, care pot duce formația lui Claudiu Niculescu în play-off.

Nu cred că trebuie să căutăm acum scuze, cred că e bine să discutăm mâine (n.r. marți) despre asta și să uităm cât mai rapid. Nu ne-am gândit că s-ar putea întâmpla ce s-a întâmplat în această seară. Am început foarte prost meciul, am primit și acele goluri, cred că ne-au dat puțin în spate și nu am reușit să reacționăm cum ne-am fi dorit.

Mai avem două meciuri importante. Trebuie să ne îndeplinim primul obiectiv, accederea în play-off, iar după cred că o să fie o luptă strânsă, o să fie totul foarte strâns. Chiar și Petrolul o să aibă probleme, nu o să-i fie ușor. Sunt echipe bune, fiecare își dorește primele două locuri sau să fie în primele patru.

Cred că e foarte importantă promovarea în acest an. S-au investit niște bani, toată lumea așteaptă performanță, s-a investit în infrastructură. Acum depinde de noi”, a declarat Neluț Roșu la microfonul Digi Sport, la finalul partidei de pe Cluj Arena.

 

Neluț Roșu, atac la conducerea Universității Cluj: ”Nu știu ce probleme au avut la club, nu au avut internet sau nu știu ce n-au avut de nu au trimis un mesaj”

Neluț Roșu i-a înțepat pe cei din conducerea Universității Cluj, pentru că, înainte să fie adus de Concordia Chiajna, a fost contactat de ardeleni. I s-a promis că va primi contractul, va semna și că va juca la ”U” Cluj.

Acest lucru nu s-a întâmplat, iar Roșu se consideră tratat neprofesionist de către conducerea ”studenților”. În cele din urmă, a semnat cu Concordia Chiajna.

Nu a fost alegerea mea, ei știu mai bine care a fost situația. Nu vreau să vorbesc despre ce s-a întâmplat, e mai bine să îi întrebați pe cei de aici. Dar, nu a fost cum s-a zic, să m-am grăbit sau… . M-au sunat, mi-au zis că îmi trimit contractul următoare zi. Nu știu ce probleme au avut la club, nu au avut internet sau nu știu ce n-au avut de nu au trimis un mesaj.

Asta a fost decizia! Au avut ceva probleme, mai bine îi întrebați pe cei din conducere. Au spus să aștept că se rezolvă, dar nu am mai așteptat”, a mai spus Roșu.

Concordia Chiajna, la 13 puncte de liderul Petrolul

Următorul meci al Concordiei Chiajna e pe teren propriu, cu Politehnica Timișoara, iar ultima rundă a sezonului regular îi va aduce un meci în deplasare, cu FC Buzău.

Concordia Chiajna a încheiat runda a 17-a pe locul 4, cu 32 de puncte, la șase puncte de locul 2, FC Hermannstadt, și la 13 de liderul Petrolul.

Foto: Flaviu Buboi / Sport Pictures și Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/romario-pires-a-purtat-banderola-de-capitan-la-debutul-la-u-cluj-si-a-si-marcat-cu-concordia-am-ascultat-bine-ce-a-pregatit-antrenorul-si-am-facut-pe-teren-brazil-19221330

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-joaca-din-nou-in-incheierea-etapei-acum-cu-fc-hermannstadt-derby-o-sa-fie-si-la-ploiesti-dar-si-steaua-are-partida-importanta-in-ghencea-programul-rundei-a-18-a-si-meciuri-19221340

https://liga2.prosport.ro/seria-1/suporterul-politehnicii-iasi-ramas-fara-o-mana-si-fara-un-picior-coplesit-de-emotii-pe-teren-dupa-ce-a-dat-lovitura-de-start-in-meciul-cu-fc-brasov-imi-venea-sa-dau-proteza-jos-si-sa-joc-m-19221325

https://liga2.prosport.ro/seria-1/claudiu-niculescu-daramat-total-dupa-ce-concordia-chiajna-a-fost-umilita-de-u-cluj-pentru-mine-a-fost-umilitor-nu-ma-asteptam-antrenorul-nu-si-a-explicat-un-ast-19221295

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 01 Mar. 2022, 14:27 Liga 2
Pe aceeași temă