Claudiu Niculescu, dărâmat total după ce Concordia Chiajna a fost umilită de ”U” Cluj: ”Pentru mine a fost umilitor. Nu mă așteptam”. Antrenorul nu și-a explicat un astfel de eșec

Andrei PASCU 28 Feb. 2022, 23:15 Liga 2

Concordia Chiajna a fost umilită de ”U” Cluj în meciul din etapa a 17-a a Ligii a 2-a, de pe Cluj Arena. Cuvântul umilință a fost folosit și de antrenorul Claudiu Niculescu la finalul unei partide în care ilfovenii au cedat cu 0-4. De altfel, ”principalul” și-a găsit cu greu cuvintele la interviuri.

Claudiu Niculescu, căzut total: ”E supărător, foarte supărător. Pentru mine a fost umilitor acest rezultat”

Claudiu Niculescu a venit vizibil afectat la declarații, dat peste cap de ceea ce s-a întâmplat la Cluj. Nu credea că meciul va fi pierdut de așa manieră, dar cu toate acestea a transmis, oarecum, un mesaj de susținere pentru jucători, pe care nu i-a certat pentru evoluție.

De altfel, Niculescu nu a reușit să realizeze ce s-a întâmplat pe teren, precizând că e nevoit să vadă meciul înregistrat.

Explicații nu am, trebuie să văd meciul ca să îmi dau seama ce s-a întâmplat. Trebuie să uităm ce s-a întâmplat, a fost un meci extrem, extrem de slab al nostru. Nu mă așteptam, de aceea trebuie să văd meciul, să îmi dau seama ce s-a întâmplat. E supărător, foarte supărător. Pentru mine a fost umilitor acest rezultat.

Din păcate, deși după meciurile din Antalya aveam mare încredere, am în continuare încredere, dar nu mă așteptam la un așa debut, să avem evoluția aceasta. Sper că a fost un accident urât, dar nu avem nimic altceva de făcut decât să ridicăm capul din pământ și să mergem mai departe. Avem obligația să câștigăm meciul următor, de la Timișoara, altă variantă nu avem. Trebuie să luptăm în continuare”, a declarat Claudiu Niculescu la microfonul Digi Sport.

Claudiu Niculescu: ”Trebuie să îndeplinim obiectivul, calificarea în play-off”

Claudiu Niculescu va încerca să îi facă pe jucători să fie la un nivel cât mai bun din etapa următoare, pentru ca echipa sa să obțină, în sfârșit, calificarea matematic în play-off-ul pentru promovare. Runda următoare Concordia Chiajna va avea, teoretic, un adversar mai ușor, Poli Timișoara.

Trebuie să îndeplinim obiectivul de calificare în play-off, pentru noi nu e altă variantă. Trebuie să câștigăm, să mergem acolo, după aceea se va juca până la finalul play-off-ului promovarea. Nu e echipă scăpată în câștigătoare. Sunt puncte multe, e o ușoară diferență între noi și locul 2, dar urmează alte etape.

(N.r. – Dacă i-ar plăcea să promoveze Concordia Chiajna și Universitatea Cluj) Ar fi bine, ce să zic? Dar acum mă gândesc să fim noi în Liga 1. Mai întâi mă gândesc la echipa mea, apoi la alte echipe”, a mai spus Claudiu Niculescu, care și-a amintit de perioada petrecută la ”U” Cluj.

Claudiu Niculescu și-a amintit de perioada petrecută la ”U” Cluj: ”Nu am mai venit pe acest stadion de exact 10 ani”

Fostul mijlocaș a evoluat pentru ardeleni pe finalul carierei, în perioada 2010-2012. E a revenit, astfel, odată cu meciul Concordiei Chiajna cu ”U” Cluj, după 10 ani pe Cluj Arena.

Am trăit momente frumoase la Cluj, la un club frumos. M-am simțit bine, am devenit ușor nostalgic pentru că nu am mai venit pe acest stadion de exact 10 ani și m-am bucurat să revăd vestiarul în care mă schimbam, vechi prieteni. A fost o revedere plăcută. O revedere cu stadionul, dar din păcate am pierdut în seara asta”, a mai afirmat Niculescu.

Concordia Chiajna, meciuri cu Poli Timișoara și FC Buzău în finalul sezonului regular

Pe locul 4 termină această primă etapă din Liga 2 din acest an Concordia Chiajna, cu 32 de puncte, la patru de ”U” Cluj, locul 3. Primele două locuri în clasament sunt ocupate de Petrolul, 45 de puncte, și FC Hermannstadt, 38 de puncte.

Concordia Chiajna le mai are de întâlnit, în sezonul regular, pe Poli Timișoara, pe teren propriu, și pe FC Buzău, în deplasare.

Foto: Flaviu Buboi / Sport Pictures și Mediafax Foto

Andrei PASCU 28 Feb. 2022, 23:15 Liga 2
Pe aceeași temă