Neagu a „căzut la datorie” în meciul cu Dunărea: „Nu voi juca sigur la Brăila”

Marius ANGHEL 09 May. 2014, 14:13 Liga 2
Neagu a

Portarul Vlad Neagu, căpitanul Farului din partida cu Dunărea Galați, scor 0-0, s-a accidentat în partida de miercuri seară și ratează sigur disputa de mâine, cu CF Brăila. Goalkeeper-ul de 24 de ani s-a lovit la umărul stâng și la degetul mic de la mâna dreaptă și are repaos total timp de o săptămână.

„După meci, m-am dus la spital și am făcut o radiografie. Degetul mic nu e rupt, dar e vânăt și arată destul de rău. La umăr am tendinită, încercându-mă ceva dureri. Interesant e că, în urma radiografiei de la deget, mi-a fost descoperit și altceva, o fractură, mai jos de încheietură, spre degetul mare. O am de mult, de la juniori, dar nu am știut ce e. Înainte, mai aveam dureri în acea zonă, dar, de vreo doi ani, acestea au dispărut. Nu voi juca sigur la Brăila și să vedem în cât timp mă voi reface pentru partidele următoare”, a declarat Vlad Neagu, autor al câtorva intervenții inspirate în partida de miercuri.

„Nu avem nimic de pierdut”

FC Farul a obținut contra Dunării Galați primul punct în Liga a II-a după șapte înfrângeri consecutive. Dacă egalul de la Constanța (0-0) nu-i ajută pe „marinari”, care rămân în continuare pe ultimul loc, cu șanse infime de a evita retrogradarea, jocul combativ (schimbat în bine din acest punct de vedere față de cel de până acum), care le-a adus satisfacția unei remize, după atâta secetă de puncte, le dă speranțe tinerilor jucători ai Farului folosiți de antrenorul Ștefan Nanu.

În următorul meci, care se joacă mâine, de la ora 11.00, constănțenii întâlnesc în deplasare CF Brăila, în etapa a cincea a play-out-ului, iar confruntarea se anunță extrem de dificilă pentru ei. Gazdele ocupă primul loc sub linia de menținere în Liga a II-a (poziția a patra, cu 19 puncte, cu nouă mai multe decât Farul) și luptă în continuare cu șanse pentru evitarea retrogradării, astfel că vor fi super-motivate.

„Un meci greu, cu un adversar care se bate să scape, dar noi mergem să ne facem jocul și să spargem gheața, obținând prima victorie”, a declarat Ștefan Nanu.

„Cu siguranță, ne va fi mult mai greu decât cu Dunărea Galați, însă nu avem nimic de pierdut. Sper ca băieții să se mobilizeze la fel de bine ca acum, să se refacă, întrucât e timpul scurt, și poate, de ce nu, se vor întoarce și cu o victorie, că asta ne dorim de mult”, a spus și Vlad Neagu.

La Farul revine după suspendare mijlocașul Valentin Apostol, iar în cazul celor accidentați se așteaptă verdictul medical.

Sursa: Ziua de Constanța

Marius ANGHEL 09 May. 2014, 14:13 Liga 2
Pe aceeași temă