Nașu’ propune ca și CSMS Iași să revină în Liga I! Prunea: „Cred că se poate face, dar e foarte greu de crezut”

Marius ANGHEL 08 Aug. 2013, 16:22 Liga 2
Nașu' propune ca și CSMS Iași să revină în Liga I!** Prunea:

Presedintele FRF Mircea Sandu a lansat o varianta bomba aseara, la Digi Sport. Seful federatiei a intrat in direct si a propus o liga I cu 20 de echipe, pe langa cele 18 deja existente urmand sa fie acceptate Rapid si CSMS Iasi.

„Domnule, daca s-au facut atatea, nu se poate face Liga I cu 20 de echipe? Sa bagam si Rapidul si Iasiul? Atunci toate lucrurile se pun la punct si toata lumea este multumita. In ligile a doua si a treia, din cate am auzit, vor fi serii de cate 12 echipe, pe sistem play-off si play-out. Dar daca se face propunerea asta la Comitetul Executiv, cu 20 de echipe, o sa o votez si eu. Dar asta trebuie sa vina din partea Ligii. Este de comentat. Cate echipe ar retrograda de la anul? 6 si promoveaza 4, pentru ca s-a votat pentru sezonul urmator varianta cu 18 echipe”, a declarat Mircea Sandu la DigiSport.

Presedintele iesenilor, Florin Prunea, a comentat aceasta varianta: „Este o propunere foarte buna care nu ar trebui sa creeze probleme. Cred ca se poate face, dar e foarte greu de crezut ca se va intampla”.

Sursa: Bună ziua Iași

Marius ANGHEL 08 Aug. 2013, 16:22 Liga 2
Pe aceeași temă