”Motoreta” Adi Popa a semnat cu Steaua! Prima reacție a fostului jucător al FCSB: ”Nu bag mâna în foc că nu vom promova sezonul acesta” | EXCLUSIV

Alin GRIGORE 22 Sep. 2021, 20:35 Liga 2
”Motoreta” Adi Popa a semnat cu Steaua! Prima reacție a fostului jucător al FCSB: ”Nu bag mâna în foc că nu vom promova sezonul acesta” | EXCLUSIV

Steaua a dat lovitura și l-a transferat pe Adrian Popa (33 de ani), fostul mijlocaș de la FCSB, ultima dată la Academica Clinceni, de unde a plecat pentru că n-a fost plătit.

ProSport a stat de vorbă cu ”Motoreta” Adi Popa, care a confirmat faptul că a semnat cu echipa antrenată de Daniel Oprița și spune că se gândește la promovare.

”Nu e nimic oficial, urmează prezentarea mâine. Am semnat, dar nu pot vorbi prea multe până mâine, când e prezentarea. Nu știu dacă e o lovitură pentru Steaua sau pentru FCSB, eu nu mă gândesc la chestii de-astea. Orice explicație ar complica și mai mult treaba, timpul le va așeza pe toate.

Va fi bine, dacă nu era bine nu mai veneam aici. Am făcut eu tâmpenii în trecut și m-am dus la mai rău, dar am învățat din ele. Eu știu că mâine e prezentarea, mai multe habar nu am și nici nu pot spune. Momentan nu pot declara prea multe. Eu nu bag mâna în foc că nu vom promova sezonul acesta”, a declarat Adrian Popa pentru ProSport.

Adrian Popa își așteaptă banii de la Academica Clinceni!

Adrian Popa spune că așteaptă și salariile restante de la Academica Clinceni, după ce a câștigat litigiul cu formația ilfoveană: ”Cu fosta echipă n-am avut nicio problemă, ei mai au 3 zile să-mi dea banii, dacă nu urmează depunctarea. Într-o țară civilizată dacă nu-și plătesc datoriile ar trebui penalizați.”

Academica Clinceni a fost eliminată astăzi de divizionara secundă FC Buzău din 16-imile Cupei României, după 1-2 la Buzău, după prelungiri.

Steaua nu are dreptul să promoveze în Liga 1 stagiunea aceasta, din cauza formei de organizare a clubului, unde de drept publică, însă speranțele steliștilor sunt că Florin Talpan va găsi o chichiță în regulamentele FRF și LPF și va obține promovarea în cazul în care echipa va ocupa unul dintre primele locuri în Liga 2.

Adrian Popa a jucat pentru FCSB în două perioade diferite: 2012-2017 și 2019-2020. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru FC Timișoara, CS Buftea, Gloria Buzău, Universitatea Cluj, Concordia Chiajna, Reading, Al-Taawon, Ludogoreț, FC Voluntari și Academica Clinceni. Mijlocașul originar din Horezu are și 24 de meciuri pentru naționala României și 4 goluri.

https://www.prosport.ro/alte-sporturi/rugby/csa-steaua-plateste-deplasarea-lui-u-cluj-in-ghencea-19333261

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-suparat-dupa-remiza-din-ghencea-cu-selimbar-insa-deloc-ingrijorat-am-pierdut-aceste-doua-puncte-in-prima-repriza-antrenorul-pune-presiune-pe-jucatorii-stelei-19201813

https://liga2.prosport.ro/seria-1/brasovenii-au-prins-aripi-dupa-succesul-cu-dunarea-mugurel-buga-si-serban-moraru-sunt-convinsi-ca-echipa-lui-ilie-stan-poate-invinge-steaua-19201882

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-va-evolua-in-liga-2-fara-drept-de-promovare-razvan-bichir-explica-cele-doua-motive-nu-cred-ca-vom-reusi-sa-indeplinim-conditiile-si-nu-vrem-sa-ne-intoarcem-cu-multi-multi-ani-in-urm-19190106

Alin GRIGORE 22 Sep. 2021, 20:35 Liga 2
Pe aceeași temă