Mișcări importante de trupe la ”U” Cluj: trei fotbaliști au semnat rezilierea, iar alți patru sunt pe cale să o facă. Ardelenii au un nou sponsor

Răzvan STÎNGĂ 10 Dec. 2021, 14:32 Liga 2
Mișcări importante de trupe la ”U” Cluj: trei fotbaliști au semnat rezilierea, iar alți patru sunt pe cale să o facă. Ardelenii au un nou sponsor

Universitatea Cluj se numără printre echipele care nu au așteptat prea mult după finalul ultimei etape din acest an, pentru a anunța primele plecări.

Ceea ce era o posibilitate s-a transformat în certitudine și s-a renunțat la atacantul Albert Voinea (29 de ani) și mijlocașii Iaser Țurcan (23 de ani) și Daniel Novac (34 de ani).

Albert Voinea, Iaser Țurcan și Daniel Novac, out de la ”U” Cluj! Se pregătesc alte patru plecări 

Erik Lincar a recunoscut că înțelegerile cu cei trei au fost deja reziliate, dar se mai pregătesc și alte despărțiri.

Pe lista neagră a sa se mai află nu mai puțin de patru jucători momentan, cu care deja se discută datele ruperii contractelor. Atacantul Andrei Blejdea (25 de ani), fundașul Carol Taub (28 de ani), fundașul Alexandru Gîț (24 de ani) și mijlocașul Charles Acolatse (26 de ani) nu mai sunt doriți nici ei la Cluj.

Erik Lincar speră să se rezolve cât mai repede situațiile acestora, pentru a putea aduce, apoi, alți jucători în locul lor.

În altă ordine de idei, antrenorul ardelenilor a negat posibilitatea plecărilor lui Marius Ciobanu și Robert Răducanu.

”Țurcan deja a plecat, iar la Novac am renunțat de atunci. În același timp ieri am început negocierile pentru a rezilia contractele și cu jucătorii Blejdea, Taub, Gîț și Acolatse”, a spus Erik Lincar pentru Sportul Clujean.

Și lista venirilor va fi una stufoasă. Erik Lincar: ”Ne dorim să întărim echipa, dar va fi important să o întărim cu soluțiile cele mai valoroase” 

La Universitatea Cluj, în această iarnă vor ajunge cel puțin patru fotbaliști. Erik Lincar vrea să întărească posturile de fundaș dreapta și fundaș stânga, dar și zona de la mijlocul terenului. În ciuda unui număr destul de important de mijlocași, ”principalul” își mai dorește doi-trei jucători.

Lincar va încerca să promoveze și cei mai buni jucători de la formația U19 a clubului, urmând ca în cantonamentul premergător reluării Ligii a 2-a să îi integreze în echipă, să vadă în ce măsură ar putea face față la profesioniști.

”Am avut o problemă la postul de fundaș dreapta, iar aici cu siguranță va trebui să ne întărim. În zona mediană vom mai aduce alți doi-trei jucători. În același timp ne gândim să aducem un fundaș stânga, care să fie dublura lui Mitrea. Ne dorim să întărim echipa, dar va fi important să o întărim cu soluțiile cele mai valoroase.

Vom încerca să aducem doi jucători de la U19 care vor încerca să-i facă concurență lui Hofman”, a mai spus Erik Lincar.

”U” Cluj, un nou contract de sponsorizare 

Universitatea Cluj a mai semnat un contract de sponsorizare. Ardelenii vor avea pe tricouri, începând cu primul meci din 2022, trecut ”WAM.app”, un proiect al unei companii locale din Cluj, Digitap.

”Compania clujeană de tehnologie Digitap și FC Universitatea Cluj anunță semnarea unui parteneriat în urma căruia, începând cu primele partide din 2022, pe echipamentul de joc al studenților va fi promovat proiectul de crypto-gaming WAM.

WAM.app, prima rețea socială de Play to Earn din lume, este unul dintre proiectele românești de succes din noul val. Wam.app este un proiect dezvoltat de Digitap, companie românească fondată la Cluj de antreprenorii Daniel Tamaș și Alex Rus, cărora li s-a alăturat și Vlad Mustiață, unul dintre cei mai renumiți programatori români, în poziția de CTO al companiei (…)”, a anunțat ”U” Cluj, într-un comunicat.

Foto: Universitatea Cluj 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/doua-plecari-dintr-un-foc-de-la-steaua-daniel-oprita-a-renuntat-la-mario-enache-si-cezar-gherghiceanu-19213945

https://liga2.prosport.ro/seria-1/revenire-dureroasa-a-unui-fost-polist-pe-dan-paltinisanu-acestia-sunt-oamenii-uitati-ce-e-istoria-unde-e-istoria-prezentul-ce-e-19213935

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-nu-scapa-de-probleme-a-inceput-procesul-la-tas-19213932

https://liga2.prosport.ro/seria-1/retrospectiva-unei-prim-parti-a-campionatului-foarte-buna-dragos-militaru-despre-secretul-succesului-unirii-dej-avem-o-aparare-in-primele-sapte-din-liga-2-unde-mai-e-de-lucrat-si-19213924

Răzvan STÎNGĂ 10 Dec. 2021, 14:32 Liga 2
Pe aceeași temă