Mircea Rednic, spectator la meciul FC Brașov – Metaloglobus. Se implică la FC Brașov? ”Nu se știe niciodată! Am mai spus că, la un moment dat, voi investi într-un club”

Autor: Adi MARICA Publicat: 06 Mar. 2022, 10:08 Liga 2

La meciul de la Brașov disputat ieri, în care Metaloglobus a trecut cu 2-0 de FC Brașov, în etapa a 18-a a Ligii 2, a fost prezent și Mircea Rednic, ultima dată antrenor al lui Dinamo.

”Merg la Mediaș, unde am fost invitat să asist la ultimul meci al Gazului”, a spus Rednic.

Mircea Rednic, opinie despre FC Brașov – Metaloglobus 0-2

Referitor la partida de pe Tineretului, Rednic spune că jocul a fost decis de greșelile din defensiva brașovenilor și a evidențiat plusul de experiență la bucureștenilor. ”Mie mi-a plăcut Brașovul cum a jucat în prima repriză. Limoniu (n.r. – președintele Ioan Mărginean) era supărat, dar echipa a jucat bine după primirea celor două goluri după greșeli impardonabile. Au avut ocazii clare, însă se vede că echipa nu e omogenă. Cei de la Metaloglobus au profitat din plin de greșelile din apărarea brașovenilor. S-a văzut experiența unor jucători ca frații Herea, Cazan, Lungu…”, a spus Rednic.

Jucătorii Brașovului au purtat înaintea startului jocului cu Metaloglobus tricouri cu mesaj de susținere pentru Ucraina, țară invadată de Rusia. Foto: Alex Nicodim / Mediafax Foto

Investește Rednic la FC Brașov? ”La Dinamo nu s-a putut”

Întrebat dacă ar putea reveni în fotbal, chiar la FC Brașov, ”Puriul” nu a exclus varianta.

”Nu știu ce să spun. La Brașov există potențial, nu se știe niciodată. Eu am o legătură strănsă cu cei din conducerea clubului, dar și cu autoritățile locale. Am mai spus că, la un moment dat, voi investi într-un club. La Dinamo nu s-a putut…”, a declarat Rednic.

Mircea Rednic a antrenat-o ultima dată pe Dinamo, în acest sezon de Liga 1. Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

FC Brașov are doar 13 puncte după 18 meciuri și se află pe locul 16 în Liga 2, cu o etapă înainte de finalul sezonului regular. În ultima etapă, weekendul următor, FC Brașov urmează să joace la FK Miercurea Ciuc, echipă care are nevoie de victorie pentru a speră să prindă in extremis play-off-ul.

Foto principal: Alex Nicodim / Mediafax Foto

Autor: Adi MARICA Publicat: 06 Mar. 2022, 10:08 Liga 2
Pe aceeași temă