Adrian Mihalcea recunoaște că Unirea Slobozia a câștigat cu mult noroc în fața Ceahlăului: ”Am suferit enorm. Nu cred că am fost atât de hăituit vreodată”

Unirea Slobozia a încheiat anul 2023 cu o victorie extrem de norocoasă, 2-1 pe teren propriu cu Ceahlăul Piatra Neamț, un meci pe care nemțenii l-au dominat copios.

Ceahlăul a avut un penalty ratat, o bară și alte câteva ocazii rarisime, golul echipei lui Cristian Pustai venind târziu, în al patrulea minut al prelungirilor, când nu mai conta. Nemțenii au primit gol după faza în care căpitanul lor, liderul de pe teren, s-a accidentat groaznic și meciul a fost întrerupt circa 10 minute.

Adrian Mihalcea, după victoria cu Ceahlăul: ”Am suferit enorm. Nu cred că am fost atât de hăituit vreodată. Eram mulțumit și cu un punct”

La finalul partidei de la Slobozia, antrenorul formației ialomițene, Adrian Mihalcea, a recunoscut cu fair-play că echipa sa a fost dominată și hăituită ca niciodată de Ceahlăul. Mihalcea a declarat că s-ar fi mulțumit și cu un punct după o astfel de suferință.

”Suferință enormă! Pot să recunosc că jocul acesta l-am câștigat cu foarte mare noroc, am fost dominați de la un capăt la altul. Am înscris din nou dintr-o fază fixă, am dat, spre norocul nostru, și un gol din acțiune, dar am avut un portar extraordinar, ca și ceilalți jucători. Nu ne delimităm unul de altul. Am dus o muncă fantastică până în momentul de față, suntem pe o poziție liniștitoare, lucru care mă face să mă gândesc extrem de bine în pauza de iarnă, pentru că vor exista schimbări. Nu mai vreau să am astfel de momente când suferim cum am suferit astăzi. Nu cred că am fost vreodată atât de hăituit, dar, până la urmă, mă mulțumește rezultatul. Am jucat astăzi la rezultat și l-am obținut. Eram mulțumit și cu un punct la cum am suferit la meciul ăsta”, a declarat Adrian Mihalcea.

  • Andrei Dorobanțu (17′) și Cosmin Atanase (90+2′) au înscris în acest meci pentru Unirea Slobozia, iar Patrick Petre (90+4′) a redus din diferență pentru Ceahlăul.

Unirea Slobozia, în victoria cu Ceahlăul: D. Rusu – Ibrian (Cojocari 56′), Pospielov, Gab. Lazăr, C-tin. Toma (cpt.)(Mih. Șandru 76′), Coadă, Șt. Pacionel, Dorobanțu (Aioanei 56′), Vlăsceanu, Ekollo (Atanase 46′), Afalna (Zukanovic 73′). Rezerve neutilizate: Șt. Georgescu – Melniciuc, Bîrnoi, Mih. Lemnaru.

Unirea Slobozia, ca și calificată în play-off-ul Ligii 2

Unirea Slobozia termină prima parte a sezonului pe locul 3 în Liga 2, cu 31 de puncte acumulate în 15 meciuri, și este la egalitate cu Corvinul (locul 2) și la un punct sub liderul CSC Șelimbăr (32 puncte).

Mihalcea a vorbit și despre calificarea în play-off, obiectiv aproape realizat în acest sezon. În ediția trecută a Ligii 2, cu Costel Enache antrenor, Unirea a fost aproape tot sezonul pe loc de play-off, iar accederea în play-off a fost ratată în ultima etapă, când ialomițenii au remizat acasă cu FC Brașov, iar la egalitate de puncte cu Dinamo și Gloria Buzău a stat cel mai rău la rezultate directe și s-a situat pe locul 7.

”Șansele au crescut la play-off. Scad etapele și diferența crește față de locul 7, ceea ce este un semn că suntem aproape de play-off. Mai avem nevoie de un punct, maxim trei în ultimele patru etape. Dar trebuie să rămânem la fel de echilibrați, pentru că cei de la Unirea s-au fript anul trecut cu astfel de rezultate și în toamnă și în primăvară au suferit”, a mai spus Mihalcea.

Ultimele patru etape din sezonul regular se vor disputa în 2024, începând cu ultimul weekend al lunii februarie. Unirea Slobozia va mai avea meciuri cu CSC Dumbrăvița (deplasare), FK Miercurea Ciuc (acasă), Progresul Spartac (deplasare) și Corvinul (acasă).

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/stejarel-visinar-s-a-accidentat-grav-in-meciul-slobozia-ceahlaul-19295154

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-a-castigat-cu-2-1-meciul-cu-ceahlaul-19295117

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-15-patru-meciuri-incep-la-ora-1100-cs-mioveni-joaca-pentru-mentinerea-pe-loc-de-play-off-19295047

 

Pe aceeași temă