Minaur Baia Mare a pierdut pe final cu Concordia Chiajna, un meci disputat în condiții de județ. Reacția lui Mihai Iosif

Andrei PASCU 26 Feb. 2023, 19:27 Liga 2

Minaur Baia Mare are parte de un final de sezon regular infernal, iar prima confruntare din ultimele etape rămase a fost cedată. A pierdut, în runda a 17-a, cu Concordia Chiajna, duminică, scor 0-1, în urma unui gol primit pe final, după minutul 80.

Maramureșenii au cedat partida cu formația lui Eugen Trică după reușita lui Mediop Ndiaye din minutul 83.

Mihai Iosif a comentat eșecul înregistrat de Minaur Baia Mare cu Concordia Chiajna

Confruntarea trebuia să aibă loc sâmbătă, dar în cele din urmă, din cauza terenului impracticabil, a fost reprogramată duminică. Nici duminică nu a arătat prea bine suprafața de joc, lucru remarcat și de Mihai Iosif, însă Concordia Chiajna s-a adaptat condițiilor mai bine și s-a impus.

Antrenorul maramureșenilor a scos în evidență neatenția de la gol, dar a concluzionat că nu are ce să le reproșeze jucătorilor, care s-au dăruit și au fost la numai câteva minute de un rezultat pozitiv cu Concordia Chiajna, o echipă care încă speră la clasarea pe un loc de play-off.

Mihai Iosif, după Minaur Baia Mare – Concordia Chiajna: ”Din păcate, neatenția a fost la echipa noastră”

Mihai Iosif e îngrijorat și din perspectiva programului, Minaur Baia Mare urmând să mai întâlnească Steaua și Gloria Buzău până la finalul întrecerii regulare.

Așa cum am preconizat, un meci de luptă, pe un teren impracticabil, care a fost decis de o neatenție a noastră. Am vorbit toată săptămâna despre asta, din păcate neatenția a fost la echipa noastră. Cred că era echitabil un rezultat de egalitate, dar nu știu de ce am jucat azi, ce nu a fost ieri și a fost azi.

Astea sunt regulamentele, nu vreau să dăm vina pe așa ceva. Am jucat pe noroi și neatenția ne-a costat înfrângerea.

Jucăm (n.r. – în finalul sezonului regular) cu trei echipe care vor promovarea, nu doar play-off-ul! Cei de la Concordia, dacă vor ajunge în play-off, vor ataca promovarea. La fel Buzău, cei de la Steaua sunt liderii campionatului de când a început. Orice eșec în acest moment ne pică prost.

Am jucat cu una dintre cele mai bune echipe din serie din acest moment”, a declarat Mihai Iosif.

https://www.youtube.com/watch?v=qCJdgBwI3ms&t=2s

 

Minaur Baia Mare, pe ultimele locuri în clasamentul de Liga 2

Minaur Baia Mare, locul 18 în Liga 2, are acum șase meciuri fără victorie în Liga 2. După 3-0 cu CS Comunal Șelimbăr, a făcut două remize la rând, 1-1 cu Poli Timișoara și 2-2 cu Progresul Spartac, după care au venit două eșecuri la rând, 0-1 cu SC Oțelul și 1-2 cu Viitorul Pandurii. În runda a 16-a, ultima din 2022, a urmat remiza cu Unirea Dej, scor 1-1.

Acum, la reluarea campionatului, maramureșenii au cedat la limită cu Concordia Chiajna

În sezonul regular al Ligii 2, maramureșenii vor mai Steaua (deplasare) și Gloria Buzău (acasă), iar ulterior va evolua în grupa pentru evitarea retrogradării, în play-out.

Minaur Baia Mare e pe locul 18 în Liga 2, cu 15 puncte, cu trei puncte peste ultimele locuri din clasament, 19 și 20, Poli Timișoara și Unirea Constanța.

Reacția lui Mihai Iosif despre lupta pentru evitarea retrogradării, după eșecul cu Concordia Chiajna:

Nu ne-am diminuat șansele de salvare, sunt câteva echipe care sunt acolo, jos, orice punct ne ajută, acum am luat gol în minutul 83. Asta a fost! Urmează partida cu Steaua, jucăm cu cea mai bună echipă din campionat, de când a început sezonul e sus acolo.

Vom încerca să scoatem tot ce putem, chiar dacă nici azi nu am ce să le reproșez băieților. Au dat tot ce au putut cu Chiajna”.

Foto și video: Minaur Baia Mare

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cinci-meciuri-televizate-in-penultima-etapa-a-sezonului-regular-al-ligii-2-runda-a-18-a-incepe-si-se-termina-cu-doua-jocuri-in-care-echipele-lupta-pentru-play-off-19261496

https://liga2.prosport.ro/seria-1/minaur-baia-mare-concordia-chiajna-se-joaca-de-la-ora-1100-a-doua-zi-de-la-programarea-initiala-19261436

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-si-poli-iasi-primele-echipe-calificate-matematic-in-play-off-in-acest-sezon-de-liga-2-situatia-celorlalte-formatii-care-se-lupta-pentru-grupa-de-promovare-19261367

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-17-sase-meciuri-incep-de-la-ora-1100-poli-iasi-poate-egala-liderul-steaua-fk-miercurea-ciuc-tinteste-sa-urce-pe-loc-de-play-off-19261178

 

Andrei PASCU 26 Feb. 2023, 19:27 Liga 2
Pe aceeași temă