Mihăescu a găsit cheia succesului la Juventus: „Forța grupului și antrenorul Daniel Oprița ne-au dus pe primul loc”

Marius ANGHEL, Mircea OGLINDOIU 26 Oct. 2016, 17:16 Liga 2

Cu 11 victorii, un egal și o înfrângere, echipa din cartierul bucureștean Colentina, Juventus, are deja un avans de 6 puncte față de Foresta Suceava și FC Brașov, următoarele două clasate ale Ligii 2. La parcursul surprinzător din această primă parte a sezonului a contribuit și mijlocașul severinean Mădălin Mihăescu, care a jucat 504 minute, în 10 partide, și a marcat un gol.

„Cred că este prea devreme să vorbesc despre promovare. Dacă vom continua pe această linie, până în iarnă, de-abia atunci pot să mă gândesc la Liga 1. Cu lotul actual, eu zic că avem puterea și valoarea să promovăm, deși obiectivul nostru e locurile 1-8″, a precizat Mihăescu.

Olteanul de 28 de ani a dezvăluit și cum a ajuns o nou-promovată să domine eșalonul secund: „Atmosfera la echipă este senzațională, iar cheia succesului este antrenorul Daniel Oprița, deoarece a format acest grup unit și ne-a dat încrederea de care aveam nevoie. Este un antrenor care știe să țină vestiarul, face atmosferă frumoasă la echipă și știe să își apropie jucătorii. Dânsul a ales numai jucători cu caracter, cu care a lucrat sezonul trecut la Liga 3 și cu care a reușit promovarea, iar în liga secundă s-a bazat în continuare pe același lot, plus câțiva jucători cu experiență în Liga 1, cum ar fi Băjenaru, Beța sau Buhăescu, care ne ajută foarte mult. Cred că forța grupului ne-a dus pe primul loc. Și stabilitatea financiară pe care o avem la club are un rol foarte important, fiindcă putem să ne antrenăm în liniște”.

Vrea să promoveze și fosta sa echipă

Jucătorul descoperit de antrenorul Vintilă Mișu știe deja cu cine se va lupta echipa sa pentru promovare: „Cred că, până la final, o să ne luptăm cu FC Brașov, Foresta Suceava și Chindia Târgovoște. Sper să promovam noi și Chindia. Am foarte mulți prieteni la Târgoviște, unde am jucat aproape doi ani”.

Până la debutul actualului sezon, Mihăescu a mai jucat la Minerul Mehedinți (Liga 3), Dinamo II București (Liga 2), Chindia Târgoviște (2), Gloria Buzău (2), FC Olt Slatina (2) și Juventus București (3 și 2).

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Marius ANGHEL, Mircea OGLINDOIU 26 Oct. 2016, 17:16 Liga 2
Pe aceeași temă