Metalul Buzău s-a despărțit de doi jucători și a disputat primul amical al verii. Cum s-a terminat partida cu CS Afumați

Andrei PASCU 06 Jul. 2024, 16:07 Liga 2
Metalul Buzău s-a despărțit de doi jucători și a disputat primul amical al verii. Cum s-a terminat partida cu CS Afumați

Metalul Buzău a decis să comunice primele plecări din cadrul lotului de jucători, după promovarea în Liga 2. A anunțat pe pagina de Facebook că se desparte de doi tineri, Ștefan Moraru (atacant, 19 ani, foto, în stânga) și Daniel Corniciuc (atacant, 20 de ani, foto, în dreapta).

Cei doi au venit în vara trecută la Metalul Buzău, de la FCSB, posibil sub formă de împrumut, chiar dacă nou-promovata în Liga 2 a lăsat de înțeles, din comunicatul publicat, că îi avea pe tineri definitiv.

De la Metalul Buzău a plecat, după promovare, și ”secundul” Mircea Ștefan, care a preferat să preia și să fie noul antrenor principal al formației Dunărea Călărași.

Metalul Buzău s-a despărțit de tinerii Ștefan Moraru și Daniel Corniciuc 

Sunt primele modificări de lot pe care le-a anunțat până acum Metalul Buzău, care e destul de secretoasă în ceea ce privește cum va arăta echipa la nivelul vestiarului.

Echipa Buzoienilor se desparte de Ştefan Moraru şi Daniel Corniciuc. Pe această cale le mulţumim pentru implicarea şi devotamentul de care au dat dovadă în sezonul precedent. Le mulţumim pentru că au fost alături de noi într-o aventură fantastică, la finalul căreia am reuşit o performanţă istorică – promovarea în Liga 2.
HAI, METALUL”, a transmis Metalul Buzău.

E posibil ca în această perioadă să fie testați mai mulți fotbaliști, întrucât buzoienii nu au anunțat nici măcar jucătorii utilizați în primul amical al verii. Au întâlnit CS Afumați, o altă nou-promovată în Liga 2, dar au transmis doar scorul final, 1-1, nefiind publicat nici numele autorului golului!

Metalul Buzău are drept slogan ”echipa buzoienilor”, dar nu pare să îi pese de fani și să îi informeze cu ce se întâmplă la echipă după accederea din Liga 3.

De partea cealaltă, CS Afumați nici măcar amicalul nu l-a anunțat, ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Ilfovenii încă sunt euforici după promovarea în Liga 2.

Metalul Buzău va întâlni Steaua, după care va pleca în Bulgaria

Metalul Buzău are trecute în calendar două amicale, pe plan intern, până la deplasarea în țara vecină României, în localitatea Bansko. Pe primul l-a disputat, cu CS Afumați, iar pe 13 iulie va avea și a doua partidă de verificare, în compania Stelei.

În privința cantonamentului de vară, pe 15 iulie Metalul Buzău va pleca în stagiul din Bulgaria, la Bansko, unde va sta până pe 23 iulie și unde va disputa două meciuri amicale, dar adversarele nu sunt deocamdată cunoscute.

Apoi, după revenirea în România, nou-promovata va mai disputa o partidă de verificare, pe 26 iulie, care nu a fost stabilit.

Foto: Metalul Buzău

Andrei PASCU 06 Jul. 2024, 16:07 Liga 2
Pe aceeași temă